Kontakta oss

INRIKES

Misstänkte kvinnomördaren Martin Jonsson medlem i Soldiers of Odin

Publicerat

den

INRIKES| Det tragiska mordet på 41-åriga Lotta från Bromma har väckt starka känslor över hela landet. Nu kan Aktuellt Fokus avslöja att den misstänkte mördaren, 33-åriga Martin Jonsson är medlem i det högernationalistiska nätverket Soldiers of Odin.

Vid en närmare granskning av fallet står det klart att den misstänkte mördaren är medlem i det nationalistiska nätverket Soldiers of Odin. Martin Jonsson har genom åren lopp gjort sig skyldig till omfattande brottslighet med våldsamma inslag.

Enligt Aftonbladet dömdes mannen för grov misshandel 2005. Två månader efter domen dog offret av sina skador.

Högernationalist

Martin Jonsson har flera kontakter inom den högernationalistiska rörelsen i Stockholm. Inte minst i norrort och västerort. Enligt källor till Aktuellt Fokus har Jonsson gett uttryck för liknande åsikter sedan åratal tillbaka.

Vilka gatupatrulleringar Martin Jonsson har deltagit i tillsammans med Soldiers of Odin är för närvarande oklart.

soo1

Ökänd fotbollshuligan

Förutom det högernationalistiska nätverket är Martin Jonsson även känd som fotbollshuligan och har blivit kontrollerad av polisen vid en rad tillfällen i samband med matcher kring Djurgårdens IF. Enligt uppgifter till Aktuellt Fokus är Martin Jonsson även med i Djurgårdens ökända huliganfirma, Djurgårdens Fina Grabbar.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

granskanassar