INRIKES

Misstänkte kvinnomördaren Martin Jonsson medlem i Soldiers of Odin

INRIKES| Det tragiska mordet på 41-åriga Lotta från Bromma har väckt starka känslor över hela landet. Nu kan Aktuellt Fokus avslöja att den misstänkte mördaren, 33-åriga Martin Jonsson är medlem i det högernationalistiska nätverket Soldiers of Odin.

Vid en närmare granskning av fallet står det klart att den misstänkte mördaren är medlem i det nationalistiska nätverket Soldiers of Odin. Martin Jonsson har genom åren lopp gjort sig skyldig till omfattande brottslighet med våldsamma inslag.

Enligt Aftonbladet dömdes mannen för grov misshandel 2005. Två månader efter domen dog offret av sina skador.

Högernationalist

Martin Jonsson har flera kontakter inom den högernationalistiska rörelsen i Stockholm. Inte minst i norrort och västerort. Enligt källor till Aktuellt Fokus har Jonsson gett uttryck för liknande åsikter sedan åratal tillbaka.

Vilka gatupatrulleringar Martin Jonsson har deltagit i tillsammans med Soldiers of Odin är för närvarande oklart.

soo1

Ökänd fotbollshuligan

Förutom det högernationalistiska nätverket är Martin Jonsson även känd som fotbollshuligan och har blivit kontrollerad av polisen vid en rad tillfällen i samband med matcher kring Djurgårdens IF. Enligt uppgifter till Aktuellt Fokus är Martin Jonsson även med i Djurgårdens ökända huliganfirma, Djurgårdens Fina Grabbar.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

granskanassar

14 kommentarer

14 Comments

 1. Pirjo

  2016-07-24 den 22:03

  Jag blev så fruktansvärt ledsen över Lottas öde. Tyvärr så tillhör Martin Jonsson de människor som aldrig blir friska.Han borde dömas till fängelse eller sluten psykiatrisk vård för livstid, och då menar jag livstid, och aldrig mer släppas ut bland människor. Han är obotligt kriminell, sjuk och galen. Vem vill ha fler människors liv på sitt samvete? Myndigheter i Sverige – VAKNA UPP!!!

 2. Igor V

  2016-07-23 den 13:46

  Det mest skremmande är svenska myndigheter. Att man inte tog varningarna/anmeldningar på alvar. Dom borde sparkast, som i Turkiet

 3. Tim

  2016-06-12 den 17:52

  medlem i nazistiska Odins sadist pojkar! Män kan man ju inte kalla folk som är ute på stan enbart för att spö skiten ur folk!

 4. Mikael Eriksson

  2016-06-11 den 20:29

  Förmodligen käkar detta muskelknippe en massa idiotiska preparat, ingen ursäkt bara en tanke.. Grabben kommer säkert att må piss över sitt eget beteende, vilket han gärna kan göra..Lider med tanke på vad Lotta genomgått och hennes anhöriga..

 5. Adam

  2016-06-10 den 08:15

  Måste han mörda två oskyldiga människor gör att få ett långt straff?
  Hur långt i så fall?
  This is a very bad joke!!!!!!

 6. Mia Lundstedt

  2016-06-09 den 20:21

  Två misshandlingar måste For hoppningsvis bli ett långt straff

  • Ingrid

   2016-06-10 den 12:31

   I Sverige får man inga långa straff, ett människoliv är inte mycket värt här. Och sköter han sig i fängelset så är han snart ute på gatorna igen. Varför har han varit lös i samhället när han redan hade haft ihjäl en person???

   • Amrit

    2016-06-11 den 03:45

    Straff i Sverige blir inte kortare. Längden på ett straff kan endast förlängas på grund av olika saker, men straffet kan inte som i tex Amerika bli förkortat på grund av gott uppförande.

    Och tyvärr är våldsamma handlingar mot andra människor, speciellt kvinnor, inte alltid höga straff på. Men det händer ju att livstidsstraff döms…

   • RoseMarie Asraf Fredriksson

    2016-06-21 den 01:05

    Han får några år för varje person han dödat: när ett mordstraff är betalt och klart så får han nästa års-straff…..dvs en mördare kan mörda hur ofta som helst och ta så många års-straff som inryms i hans liv. Och straffet är vuxendagis i statens regi: rättigheter, eget rum, dator, TV, biljard, hobbyarbetsrum för tjäna egna pengar, god mat morgon middag kväll…..särskilt god helg-mat – hans enda skyldighet är att han måste vara där och äta och leva gott.

   • kilroy

    2016-10-06 den 16:43

    Ett svin som sedan släpps efter 75% av straffet. Nu ska han strafflindras för att han själv ringde polisen. Svenska rättsväsendet är ett grovt skämt.

   • Advokaten

    2016-10-13 den 00:21

    66%…annsr var det rätt!…..

 7. Rob

  2016-06-09 den 15:37

  Inte ett dugg förvånad. Dock så känns det irrelevant att han var Djurgårdare. Han är en jävla psykopat, punkt.

  • Bajaren

   2016-06-09 den 20:26

   Tror att det har med att visa på att hans våldskapital är bredare än bara döda två personer. Att vara fotbollshuligan har man ett våldskapital, han gillar våld och saknar spärrar helt. Det nog det Aktuellt Fokus vill visa på och därför det nämns i slutet att han är huligan.

   Sen spelar det ingen roll om han är djurgårdare, Bajare, AIK:are, Peking-supporter eller håller på Malmö.

  • Tina

   2016-06-10 den 16:06

   Djurgårdens fina grabbar säger ju nåt om vad han gillar att göra på fritiden, så det är relevant.

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upp