Kontakta oss

NOTISER

Exfrun om Birros vänsterprassel: ”småsmutsigt”

Publicerat

den

birrofru3
INRIKES| Få personer kan ha missat den konservativa författaren och debattören, Markus Birros nya kärlekshistoria, den så kallade ”SD-frun”, Michaela Kinnunen. Det hela har fått många att reagera. Inte minst människor i parets närhet.

Den kritiserade författaren har i dagarna bekräftat förhållandet och nu börjar många misstänka att det var Birros relation till Martin Kinnunens fru som ledde till möte mellan SD-toppen Mattias Karlsson, Linus Bylund och Markus Birro. Mötet som uppdagades av Expressen skedde på en restaurang i Stockholm i början av året.

Någon som reagerade på Markus Birros val att vika ut sitt privatliv i skvallerpressen var Markus Birros exfru. Men istället för att reagera negativt valde Jonna Birro att med hjälp av en mobilkamera, en löpsedel och några dräpande kommentarer att driva med den surrealistiska situation hon har blivit indragen i.

birrofru2

Michaela Kinnunen är mest känd som den så kallade SD-frun på grund av sitt äktenskap med Sverigedemokraternas pressekreterare Martin Kinnunen. Hon är även känd för att ha påstått sig ha blivit bunden, kidnappad och hotad av ”vänsterextremister” 2007. Vid polisens tekniska undersökning visade det sig att parets egna fingeravtryck fanns på den tejp som Michaela Kinnunens ska ha blivit fastbunden med. Hur fingeravtrycken kom dit vet man i nuläget inte, men vem vet, det kanske skedde på något småsmutsigt sätt?

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

Fortsätt läsa
Annons