Kontakta oss

NOTISER

Tre arbetsplatsolyckor idag

Publicerat

den

1133831_1200_675OTRYGGA SVERIGE | Idag skadade sig tre arbetare på jobbet. Det var flera fallolyckor som orsakas av stress.

Klockan 09.53 kom det ett larm om arbetsplatsolycka i Värnamo. Larm inkommer ifrån en industri i Lanna i Värnamo avseende en arbetsplatsolycka. Det rörde sig om en man född 1960 som fallit ner från en stege och fått skador i huvudet. Patrull har varit på platsen och tagit uppgifter för en anmälan, samt hållt förhör. Mannen avfördes med ambulans till Värnamo sjukhus för tillsyn av sina skador

Vid 11.34 åker polis och ambulans åker till ett företag på Långgatan i Emmaboda, där en person ska ha fastnat med armen i en maskin. Den drabbade personen förs till sjukhus med vad som uppges vara allvarliga skador i armen.

Runt kvart i två så har en målare fallit från en stege. Ambulans har hämtat en man som ramlat 3.5 meter från en stege. Mannen som skadats kördes till sjukhus med ambulans. Polis kontaktar målaren på sjukhus. En anmälan om arbetsplatsolycka är gjord.

Två minuter senare i Baggensgatan i Gamla stan i Stockholm sker en arbetsplatsolycka vid takarbete. En takarbetare har blivit hängande i lina. Räddningstjänst och polis har åkt till platsen då en person som arbetat på ett tak ramlat och blivit hängande i en livlina. Räddningstjänsten hämtar ner mannen. Mannen är oskadd.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

Fortsätt läsa
Annons