NOTISER

Folkpartiets namnbyte ledde till gisslansituation på Twitter

fpskämtbjörklundLIBERALERNA| Folkpartiets namnbyte har blivit årets skämt på Twitter – Partiet som numera heter Liberalerna hade glömt att förregistrera konton på sociala medier vilket ledde till förvirring då namnet var upptaget på Twitter.I kölvattnet av namnbytet har en gisslansituation uppstått.

Idag tog Folkpartiets  medlemmar beslut om att byta partinamn från Folkpartiet Liberalerna till Liberalerna. Namnbytet som var väl förankrat inom partiet har däremot stött på problem. Det visade sig nämligen att allianspartiet hade glömt att förregistrera eventuella konton på sociala medier. Namnet @Liberalerna på Twitter var dessutom upptaget sedan 2009.

fpskämt2

Hålls som gisslan

Personen har nu tagit sitt eget konto som gisslan och kräver nu att högerpartiet som var med om att nedmontera den svenska välfärden och införandet av Fas3 ska betala 100 000 kronor till Ingen människa är illegal och att partiledaren Jan Björklund ska bedriva volontärarbete för nyanlända flyktingar, om de vill ta över Twitterkontot.

fpskämt3

Gisslansituationen har roat mängder med människor på sociala medier. Liberalernas tabbe har till och med gått och blivit viral på Twitter och förvirrat diverse högerväljare.

fpskämt

Förvirrad högerväljare?

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

3 kommentarer

3 Comments

 1. Maria

  2015-11-23 den 00:01

  Men har ni varit inne på twitterkontot före artikeln skrevs? Kontot har funnits i flera år så oavsett om de hade försökt förregistrera kontot hade de ej lyckats.

  • AktuelltFokus

   2015-11-23 den 00:08

   Artikeln uppdaterad. Tack för att du var vaksam.
   Mvh Aktuellt Fokus.

 2. Johanne

  2015-11-22 den 23:46

  Haha sopor

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upp