Kontakta oss

NOTISER

Hackergruppen Anonymous har förklarat krig mot ISIS – ”Vi kommer hitta er”

Publicerat

den

anonymous
UTRIKES | Hackergruppen Anonymous har förklarat krig mot ISIS/Daesh efter fredagens terrorattacker i Paris.I en Youtubevideo varnar de nu terrorgruppen för att medlemmar från hela världen kommer att jaga dem.

Man förklarar även att man kommer att förena mänskligheten samt använda sin fulla kunskap för att förgöra terroristgruppen. Förvänta er en massiv cyber-attack. Krig är förklarat. Var beredda.

– Vi kommer att lansera den största operationen någonsin mot er, Vi kommer att hitta er och vi kommer inte låta er gå, säger Anonymous i videon.

I en tweet som publicerades på Anonymous twitterkonto under söndagen kom ytterligare en krigsförklaring mot terrorgruppen. ”Missta er inte. Anonymous är i krig med Daesh. Vi kommer inte att sluta bekämpa Islamiska staten. Vi är dessutom bättre hackare”.

Det är inte första gången som Anonymous hotar ISIS. Likanande varningar kom även efter attacken mot satirtidningen Charlie Hebdo i januari och sedan dess har hackergruppen fört en kampanj mot ISIS där man lyckats exponera hundratals twitterkonton som tillhör ISIS-medlemmar. 

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se