NOTISER

Hackergruppen Anonymous har förklarat krig mot ISIS – “Vi kommer hitta er”

anonymous
UTRIKES | Hackergruppen Anonymous har förklarat krig mot ISIS/Daesh efter fredagens terrorattacker i Paris.I en Youtubevideo varnar de nu terrorgruppen för att medlemmar från hela världen kommer att jaga dem.

Man förklarar även att man kommer att förena mänskligheten samt använda sin fulla kunskap för att förgöra terroristgruppen. Förvänta er en massiv cyber-attack. Krig är förklarat. Var beredda.

– Vi kommer att lansera den största operationen någonsin mot er, Vi kommer att hitta er och vi kommer inte låta er gå, säger Anonymous i videon.

I en tweet som publicerades på Anonymous twitterkonto under söndagen kom ytterligare en krigsförklaring mot terrorgruppen. “Missta er inte. Anonymous är i krig med Daesh. Vi kommer inte att sluta bekämpa Islamiska staten. Vi är dessutom bättre hackare”.

Det är inte första gången som Anonymous hotar ISIS. Likanande varningar kom även efter attacken mot satirtidningen Charlie Hebdo i januari och sedan dess har hackergruppen fört en kampanj mot ISIS där man lyckats exponera hundratals twitterkonton som tillhör ISIS-medlemmar. 

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

1 kommentar

1 kommentar

 1. Matin Hosseini

  2015-12-25 den 06:44

  Hej!
  Jag heter matin.
  Jag kommer från Afghanistan och bor i Borås. Vill gärna åka till en krigsland
  som syrien eller iraq och kriga mot isis jag hatar dom. Jag är redo nu att
  Göra det. Bara vill veta hur kan jag anmäla. Jag vill bara va en bra människa och hjälpa andra människor.
  Mvh

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upp