Kontakta oss

INRIKES

Här deltar SD-politikern i Dree Lows musikvideo

Publicerat

den

Faksimil Youtube

INRIKES    Kyrkopolitikern ställde upp i musikvideo med kända gangsterrapparen Dree Low. Kopplas till ett av Stockholms mest våldsamma gäng. Sitter häktad misstänkt för rån.

Så sent som I måndags greps gangsterrapparen Dree Low, eller Salah Abdi Abdulle som han egentligen heter, på Arlanda flygplats när han försökte lämna landet. I onsdags begärde kammaråklagaren Lotta Karlsson honom häktad. Salah Abdi Abdulle misstänks för rån mot en butik i Stockholmsförorten Akalla den 18 augusti i år.

Dree Low har kopplingar till den grovt kriminella grupperingen Husby hyenor vars medlemmar är misstänkta för flera mord i Stockholmstrakten.

SD-politiker

Förra året släppte Salah Abdi Abdulle hitlåten ”Audi V2”. I musikvideon som bland annat finns på Youtube deltar kyrkopolitikern Thomas Gjutarenäfve (SD). Gjutarenäfve spelar en skivbolagsdirektör som försöker signa ett kontrakt med den unga artisten. Vilket Thomas Gjutarenäfve har publicerat på sin blogg.

Faksimil

Thomas Gjutarenäfve är aktiv kyrkopolitiker för Sverigedemokraterna i Botkyrka kommun. En kommun som har drabbats hårt av gängkriminellas våld. I mars i år greps han i samband med en våldsam demonstration i Stockholm där högeraktivister och coronaförnekare attackerade polisen. I sammanstötningarna mellan högeraktivisterna och polisen skadades sex poliser. Thomas Gjutarenäfve misstänktes inte för brott utan frihetsberövades tillfälligt för att skapa lugn på platsen.

Hade automatvapen

I maj i år efterlystes Abdi Abdulle av polisen misstänkt för grovt vapenbrott. I samband med en narkotikarelaterat husrannsakan påträffades flera vapen, däribland ett automatvapen av märket kalasjnikov.

Stöd röd journalistik – bjud på en kopp kaffe! ☕☕☕ Swisha en tjuga eller valfri slant till: 0720201984! ✌ (betalningsmottagare k.fredrikssom)

 

Kim Fredriksson
kim.fredriksson@aktuelltfokus.se