Kontakta oss

INRIKES

Nu vill Kent Ekeroth värna svenska kvinnor – misstänks själv för kvinnostrypning

Publicerat

den

Foto: Frankie Fouganthin

INRIKES   Kent Ekeroths anklagar Socialdemokraterna för att ligga bakom otryggheten i samhället. Kräver hårdare tag för att värna svenska kvinnor – är själv misstänkt för kvinnomisshandel.

Det var i torsdags som Samnytt-grundaren och före detta SD-toppen Kent Ekeroth intervjuades om Socialdemokraternas nya hårdare rättspolitik. Enligt Ekeroth kommer Socialdemokraternas nya rättspolitik alldeles för sent och är alldeles för otillräcklig.

Talar om otrygga kvinnor

I intervjun som gjordes av den nazistkopplade Youtubekanalen Perspektiv går Ekroth även till hårt angrepp mot Socialdemokraterna och anklagar partiet för att vara skyldiga till mord och våldtäkter. Enligt den före detta SD-toppen krävs det dessutom betydligt hårdare tag än vad Socialdemokraterna föreslår, bland annat för att värna svenska kvinnor. Som exempel nämner han att kvinnor känner sig otrygga.

– För att dom är rädda för att göra det rätta så har svenskar blivit mördade, våldtagna, svenska barn har blivit mobbade och utsatta på skolor, man kan inte gå till sina badplatser längre, man kan inte åka på bussar fritt, kvinnor känner sig otrygga när dom går ut.

Greps för kvinnomisshandel

För drygt fyra veckor sedan greps Kent Ekeroth för kvinnomisshandel. I polisens händelserapporter framgår det att Kent Ekeroths grannar larmade polisen efter ha hört bråk, skrik och dunsar från Ekeroths lägenhet. Det första samtalet till larmcentralen kom in 02.14 på natten och Kent Ekeroth greps klockan en dryg senare misstänkt för att ha misshandlat två kvinnor i sin lägenhet.

Ströp tills hon inte fick luft

Enligt uppgifter till media ska Kent Ekeroth tagit stryptag på en kvinna tills hon fick andnöd. I samband med att ytterligare en kvinna försökte avbryta misshandeln ska Ekeroth riktat ilskan mot henne och puttat ner henne i golvet så pass hårt att hon skadade sin axel.

Stöd röd journalistik – bjud på en kopp kaffe! ☕☕☕ Swisha en tia eller valfri slant till: 0720201984! ✌ (betalningsmottagare k.fredrikssom)

 

Magnus Karlsson
redaktionen@aktuelltfokus.se