Kontakta oss

INRIKES

Här försvarar Alexander Bard barnsexhandel

Publicerat

den

INRIKES   B-kändisen och riksdagskandidaten Alexander Bard försvarar ökända pedofilsekten. Ser inga problem med att 11-åringar säljer sina kroppar till rika pedofiler.

Är det rätt eller fel att barn säljer sex till pedofiler? En som inte ser några problem med det är Alexander Bard som numera kandiderar till riksdagen för högerpartiet Medborgerlig Samling (MED). Det förklarade han i en engelskspråkig podd där han gav sin syn på pedofilsekten kring Jeffrey Epstein och Ghislaine Maxwell där minderåriga traffickingoffer utnyttjades för sex. I ett klipp som har blivit uppmärksammat på sociala medier hör man hur Bard försvarar Epstein och Maxwell med argumentet att det vore okej om det hade hänt på 1970-talet.

11-åringar

Att barn skulle fara illa av att våldtas i utbyte mot pengar är inget som Alexander Bard vill kännas vid. Istället menar han att barnen kan må bra av det eftersom barnen säger sig ha fått uppmärksamhet och pengar.

– Jag känner killar som började sälja sex när dom var 11 och dom tycker att det är det bästa beslutat som dom någonsin fattat, säger Alexander Bard.

Se klippet nedan.

Kandiderar till riksdagen

I september förra året meddelade det högerradikala partiet Medborgerlig Samling att Alexander Bard var en av MED:s kandidater till höstens riksdagsval. Bard står på plats nummer 19 på partiets riksdagslista där han även titulerar sig själv som filosof.

 

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se