Kontakta oss

INRIKES

Här försvarar Fria Tider Sveriges mest hatade våldtäktsman

Publicerat

den

INRIKES    Filmade våldtäkter och sexuella övergrepp. Nu försvarar Fria Tider Sveriges mest hatade våldtäktsman – den så kallade ”Nytorgsmannen” Andreas Holm. På tidningens officiella Twitterkonto kallar Fria Tider honom för ”partypajasen” och förnekar att Andreas Holm är en våldtäktsman.

Förra veckan kom domen mot den så kallade Nytorgsmannen Andreas Holm. Andreas Holm döms till fem års fängelse för 35 olika brott. Holm åtalades för 24 våldtäkter men fälldes endast för sju. Av de sju våldtäkterna var tre fall av det som kallas våldtäkt av normalgraden, två mindre grova våldtäkter och två oaktsamma våldtäkter. Flera av våldtäkterna och övergreppen filmades av Holm och hittades i hans mobiltelefon.

Förminskar våldtäkterna

När tidningen Fria Tider kommenterar tingsrättsdomen mot Andreas Holm lägger dom skulden på de utsatta kvinnorna. Enligt Fria Tiders ska kvinnorna ha varit ute efter sex eftersom dom valde att sova över i Andreas Holms lägenhet.

”En rimlig uppfattning är att om man går hem till en pundare för att ha sex och sen lämnar stället utan att ha blivit skadad eller rånad så är det inte svenska statens eller skattebetalarnas uppgift att i efterhand reda ut vad som hände där. Men det håller ju ingen med om idag.”, skriver Fria Tider från tidningens officiella Twitterkonto.

”Partypajasen”

I ytterligare inlägg på Twitter beskriver Fria Tider Sveriges mest hatade våldtäktsman som ”partypajasen”. Utöver det beskriver tidningen Andreas Holms våldtäkter som sex.

Stöd röd journalistik – bjud på en kopp kaffe! ☕☕☕ Swisha en tia eller valfri slant till: 0720201984! ✌ (betalningsmottagare k.fredrikssom)

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se