Kontakta oss

INRIKES

Här jagas högerextrema pedofilen ut från Rinkeby

Publicerat

den

Foto: news öresund

STOCKHOLM    Den högerextrema pedofilen var inte välkommen i Rinkeby. Buades ut och flydde med svansen mellan benen.

Igår dök partiledaren för det danska högerextrema partiet Stram Kurs upp i Stockholm. Med skydd av Säpo och Stockholmspolisen kunde partiledaren Rasmus Paludan genomföra flera så kallade besök i flera Stockholmsförorter, däribland Rinkeby. Väl i Rinkeby fick Paludan veta att han inte var välkommen. När ortsbefolkningen fick reda på vem det var och att Paludans syfte var att provocera muslimer började folk skälla ut den danska rasisten. Sajten anarkism.info har lagt upp ett videoklipp från händelsen på Twitter.

Sexchattade med barn

För drygt en vecka sedan avslöjade dansk media att Paludan har sexchattat med barn, vissa av pojkarna han sexchattat med var så unga som 13 år. Enligt dansk media ska Paludan även skickat självmordsfilmer till vissa av barnen. För nästan exakt ett år sedan försökte Paludan komma in i Malmö för att bränna en koran tillsammans med nazisten Dan Park, men stoppades och fick ett tvåårigt inreseförbud. För drygt ett år sedan blev Paludan svensk medborgare och kunde därmed undvika inreseförbudet.

Stöd röd media – bjud på en kopp kaffe! ☕☕☕ Swisha en tia eller valfri slant till: 0720201984! ✌ (betalningsmottagare k.fredrikssom)

 

Magnus Karlsson
redaktionen@aktuelltfokus.se