Kontakta oss

INRIKES

Här ligger AfS nya fascistlokal

Publicerat

den

HUDDINGE     Sedan början av året har fascistiska Alternativ för Sverige en ny samlingslokal utanför Stockholm. Utåt försöker högerextremisterna hålla tyst om var lokalen ligger men nu väljer Aktuellt Fokus att visa exakt var fascistlokalen ligger.

2015 uteslöt Sverigedemokraterna flera personer i det egna ungdomsförbundet. Anledningen var omfattande extremistkopplingar och partiskadlig verksamhet. Inför valet 2018 startade de uteslutna medlemmarna partiet Alternativ för Sverige som skullle konkurrera med Sverigedemokraterna. Sedam dess har partiet blivit uppmärksammade för sina vänskapliga relationer med den svenska vit makt-miljön, trakasserier mot HBTQ-personer och för att uthängningar av privatpersoner. Sedan början av året har AfS en ny samlingslokal i Huddinge utanför Stockholm.

Lokalen i Huddinge har blivit en samlingsplats för den organiserade vit makt-rörelsen i Sverige. Den som driver lokalen är ingen mindre än före detta SD-politikern Yvonne Lindholm som numera sitter i partistyrelsen för Alternativ för Sverige. Hon och hennes make drev tidigare släktföretaget Märko-Tryck men sålde företaget 2018 och valde att rusta upp lokalerna åt extremhögern under större delen av 2019, sedan dess har flera högerextrema arrangemang anordnats i lokalerna. Så sent som i slutet av september hölls den högerextrema Alternativa bok- och mediemässan i Lindholms lokaler.

Utanför fascisternas lokal

AfS-lokalen ligger ett stenkast från Mekonomen i ett industriområde några minuter från Huddinge station. Här nedan kan du se hur det ser ut på kartan.

Stöd antifascistisk alternativmedia – bjud på en kopp kaffe! ☕️☕️☕️  Swisha en tia eller valfritt belopp till “0720201984”. Betalningsmottagare K. Fredriksson. Märk gärna din gåva med “Kaffe”. ?

 

Magnus Karlsson
redaktionen@aktuelltfokus.se