Kontakta oss

NOTISER

Här pepparsprayar polisen försvarslösa ekorrungen inför eleverna på skolan

Publicerat

den

pepparsprayarDJURPLÅGERI| I klippet hör man hur flera av barnen skriker till den uniformerade polismannen att sluta. Men elevernas vädjan är förgäves, mitt inför barnen pepparsprayar polisen den försvarslösa ekorrungen.

”Spraya inte honom!” skriker en hysterisk flicka i videoklippet. Men det är förgäves. Polismannen pepparsprayar den lilla ekorrungen flera gånger. Polismannen nöjde sig dock inte med att pepparspraya. Flera av de chockade eleverna på skolan uppger även att polismannen ska ha sparkat på ekorrungen samtidigt som de grät och bad honom sluta.

Det vedervärdiga djurplågeriet utspelade sig i delstaten Texas i USA i början av april. Trots att ekorren endast var en nyfiken unge försvarade polismannen med sig med att han var rädd för elevernas säkerhet. En ursäkt som Mesquitepolisen köpte då de ansåg att polismannen inte hade agerat fel i den aktuella situationen.

– De borde inte få komma undan med att pepparspraya runt alla barnen på det där sättet säger en upprörd förälder till den lokala TV-stationen CBS Dallas-Fort Worth.

Se polisens agerande nedan

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se