Kontakta oss

INRIKES

Här poserar Tobias Andersson med våldtäktsledamoten

Publicerat

den

Faksimil Youtube

HÖGERN    Republikanen drogade och våldtog minderåriga traffickingoffer. Här är bilden på våldtäktsledamoten som Sverigedemokraternas rättspolitiska talesperson Tobias Andersson raderade från Instagram.

Den republikanske kongressledamoten Matt Gaetz är under utredning för brott mot USA:s federala sextraffickinglagar. Nära medarbetare till Matt Gaetz har tidigare erkänt att dom och kongressledamoten har köpt och drogat minderåriga flickor som dom sedan utnyttjat sexuellt. Nu utreds Gaetz av det amerikanska justitiedepartement.

Matt Geatz uppges ha betalat omkring 8500 kronor per traffickingoffer.

Anklagelserna mot kongressledamoten har lett till att flera av Matt Geatz partikamrater har krävt hans avgång. Men istället för att avgå har den 38-åriga kongressmannen försökt att förstöra utredningen mot honom. Myndigheterna utreder även om kongressledamoten har gjort sig skyldig till övergrepp i rättssak då han har försökt påverka utredningen till sin fördel.

Kompis med SD

Matt Gaetz har även en okänd koppling till Sverige. Han har nämligen flera svenska supporters inom Sverigedemokraterna, en av Gaetz främst fans är Sverigedemokraternas rättspolitiska talesperson Tobias Andersson. Tobias Andersson har träffat och umgåtts med den ökända våldtäktsledamoten i USA.

Tobias Andersson och Matt Geatz

I samband med att brottsmisstankarna blev kända för allmänheten har Tobias Andersson raderat bilder på Instagram där han poserar med Matt Geatz. Varför Tobias Andersson raderade bilden är för närvarande okänt.

Stöd röd journalistik – bjud på en kopp kaffe! ☕☕☕ Swisha en tia eller valfri slant till: 0720201984! Märk gåvan ”AF” ✌ (betalningsmottagare k.fredrikssom)

 

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se