Kontakta oss

INRIKES

Här tar SD-politikern ställning för att ensamkommande flyktingbarn ska få stanna!

Publicerat

den

11224878_10154149696086848_1841804768259852220_n


KNIVSTA
| I ett videoklipp som har börjat cirkulera på Facebook ser man hur antirasister från den tvärpolitiska gräsrotsrörelsen Tillsammansskapet debatterar med den lokala SD-politikern Gunnar Larsson. I slutet av klippet ser man Tillsammansskapets Alex Bengtsson ställa SD-politikern mot väggen gällande ensamkommande flyktingbarn som har etablerat sig i Sverige varpå SD-politikern lovar att verka för att ensamkommande flyktingbarn ska få stanna i Sverige.

SD-politikern som ser aningen pressad ut på grund av de lokala medborgarnas många frågor tvekar däremot inte när Alexander Bengtsson frågar honom om han som Sverigedemokratisk politiker kan verka för att ensamkommande flyktingbarn som har etablerat sig i Sverige ska ha rätt att få stanna kvar och slippa bli deporterade till sina krigs- och konflikthärjade ursprungsländer. Har de etablerat sig ska de självklart få stanna säger SD-politikern.

Gunnar Larsson är ordförande för Sverigedemokraternas lokalavdelning i Knivsta och partiets gruppledare i kommunfullmäktige. Det var när han skulle besöka kommunfullmäktige under onsdagskvällen som han stötte på de lokala gräsrotsaktivisterna som manifesterade mot massutvisningarna. Efter en stunds debatt tog han ställning för de flyktingbarn som hans partikamrater är kända för att motarbeta.

När Aktuellt Fokus frågar Alex Bengtsson hur han uppfattade SD-politikern säger han att SD-politikern blev ställd när han konfronterades av verkligheten.

– Det är klart att han blev ställd. Här har vi en politiker som tjänar pengar på människors rädsla. Men när han konfronterades av att ungdomar som går i skolan här i Knivsta här och som spelar i fotbollsklubben på orten nu stod mitt framför honom då gick det inte ens för en lokal SD-pamp att stå för deportationerna av barn och ungdomar till talibanernas terror.

Uppfattade du honom som uppriktig?

– Jag tror han insåg där och då att det blir väldigt svårt för honom att möta väljarna i nästa val när han vet att han har bidragit till att ungdomar som har rotat sig här Knivsta skickas tillbaka till terror, förföljelse och kanske rent av döden.

Se klippet nedan!

https://www.facebook.com/JanViklund/videos/10205559772713193/?permPage=1

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se