Kontakta oss

KRÖNIKA

Jag är en Sverigedemokrat!

Publicerat

den

KÅSERI| Jag gillar att gnälla över samhällsproblem utan att sätta mig in i dem grundligt. Trots det så är jag grym på att ge analyser om hur samhällsproblemen påverkar framtiden och vad som har gett upphov till de problem vi ser idag.

I grund och botten brukar dessa analyser gå ut på att jag helt enkelt reagerar över det jag ser. Sen att det inte ger någon egentlig substans i de ämnen jag diskuterar på nätet spelar mindre roll. Därför är jag övertygad om att invandringens kostnader hotar vårt lands existens och talar hellre om 208 miljarder istället för 400 miljarder.

Skulle jag få en knivig motfråga eller om någon skulle råka syna mina argument, ja då kan jag alltid posta en länk från en politiskt kopplad nyhetssajt som gör sanningar av att rycka saker ur sin kontext. Eller så länkar jag youtubefilmer eller postar ett meme. Youtubefilmer och memes är nämligen alltid sanna. Så måste det ju vara.

Jag vill inte att Mohammed ska få några tusenlappar i bidrag när han kommer till Sverige. Jag har däremot inga problem med att Wallenberg och Savén tjänar miljarder på skattebetalarnas bekostnad. Att Bert Karlsson har tjänat en halv miljard på allas vår bekostnad ser jag som ett tecken på entreprenörskap.

Jag kopplar nedskärningspolitiken inom vården till invandrare trots att styrsystemet New Public Management kan liknas vid bulimi i byråkratisk form och vars syfte är att gynna kapitalister istället för att gynna folket.
Att systemet uppenbarligen är ruttet spelar inte så stor roll. För det är jag inte speciellt intresserad av att diskutera och ser man till det parti jag röstar på och promotar i var och varannan uppdatering på Facebook så har jag ingen ambition av att skrota systemet heller. Enligt min partiledare är det dessutom viktigt att bevara systemet.

Det är lättare för mig att skylla besparingskraven på Mohammed. Han får ju etableringsbidrag och en rad andra bidrag och detta vill jag mer än gärna belysa så fort jag får en chans. Att Mohammed inte ens får ta del av alla de bidrag jag gärna tar upp spelar inte så stor roll. För står det på en bild på Facebook så måste det vara sant. Inte ens när socionomer sågar mig vid fotknölarna kan jag revidera mina felaktiga uppgifter. Vi snackar ju om 208 miljarder!
Polisen har dessutom alltid rätt. Inte ens när de jämför afrosvenskar med djur och trakasserar människor kan jag förstå att bägaren kan rinna över. För polisen har alltid rätt. Inte ens när polisen ertappas med att mörka och ljuga om en dödsskjutning av en åldring har de fel. Sånt ska man inte ens tala om eller spekulera i, för då är man ju en vänsterextrem polishatare.

Jag höll med Erik Ullenhag när han gav de sociala upproren i förorterna en etnisk förklaring. Den stora kärnfrågan är inte varför människor revolterar mot systemet. Den är snarare var föräldrarna i förorten håller hus. Det är en fråga jag aldrig ställer när medelklass- och överklassungdomar samlas för att slåss.

Den sociala misär människor tvingas leva i dagligen ska man inte prata om. Inte heller ska man tro att social upprustning av förorterna är ett vettigt sätt att förebygga sociala revolter på. Militära insatser mot civilbefolkningen är min melodi. Det förordar jag gärna. Ja såvida det inte sker i Mellanöstern, för då visar ju islam bara sitt rätta ansikte.

Jag tror på att alla världens muslimer är onda. Dessa vill ju islamisera samhället och göra Europa till ett Eurabia. Det är sant, det står i Koranen. Att jag inte ens har läst mer än ett par citat från Koranen spelar mindre roll för det har jag nämligen läst på en blogg.

Konspirationsteorier? Knappast, det är dagens sanning. Att Eurabiateorin de facto är en galen konspirationsteori spelar inte heller någon större roll. För en gång så sa en muslim att han vill se fler araber i Europa. Det handelssamarbete som innebar att franska näringslivet i samarbete med arabisktalande länder gav ut en pamflett som hette just Eurabia har inte alls med saken at göra. Trots att det var just det Eurabiateorins skapare stödjer sin tes på. För muslimer vet man hur de är. Att det sedan finns femtioelva olika inriktningar fördelade på 1,5 miljarder muslimer världen över som är svarta, vita, gula, bruna och till och med albino kvittar. För islam är ju per definition alltid samma sak som islamism, jihadism, salafism och islamisering. Trots att teologer motbevisar mig så måste det ju vara så. För teologerna är ju antagligen bara förblindade av vänstermedia.

Vänstermedia styr hela dagordningen. Vilka som utgör vänstermedia är enkelt att se. Det är alla som inte stödjer det jag tror på. Svenska Dagbladet, Kvällsposten och Dagens Nyheter det vill säga. Som tur är finns där några sanningssägare iallafall. Ivar Arpi till exempel. Han skulle nog blivit en bra politiker. Han påminner om den unga och frispråkiga Carl Bildt. Fräckt.

Expo är AFA. Detta eftersom en person på Exporedaktionen för 20 år sedan råkade ha samröre med dessa. Aftonbladet och Expressen bedriver alltid hets mot mitt parti. Det kvittar om mina riksdagspolitiker beväpnar sig på fyllan och kallar folk för babbar och horor. För tar man upp det så är det hets och antidemokratiskt.

Vilket innebär att jag accepterar hot, hat och kränkningar mot de som ifrågasätter mina riksdagspolitikers agerande. För att därefter ursäkta hoten mot antirasister med att de sker på grund av att antirasister är vänsterextremister.

Vänsterextremister är dessutom det största hotet mot demokratin. Att migrantläger och flyktingboenden brandattackeras över hela landet rör mig inte i ryggen, sånt bortförklarar jag genom att skylla på offren. Frågan man mina politiska företrädare så är Svenska Kyrkan, FN och marknadstrogna liberaler vänsterextremister. Måttstocken handlar ju inte om ekonomi eller moraliska grundvärderingar. Som jag tidigare konstaterade handlar det ju ytterst om islam. Eller invandringen. Eller vänsterextremisterna.

Jag är övertygad om att 99 procent av alla somalier är analfabeter som har kommit till Sverige för att leva på bidrag. Dessutom är jag övertygad om att dom tar våra jobb. Att jag själv cashar bidrag och är skitnödig över att analfabeter ska sno ett jobb från mig säger dessutom absolut ingenting om mig själv…mer än att…

Jag är en Sverigedemokrat!

Kim Fredriksson
kim.fredriksson@aktuelltfokus.se