Kontakta oss

INRIKES

Joakim Lamotte: ”Jag är faktiskt ingen swish-hora längre”

Publicerat

den

Faksimil Youtube

INRIKES   Joakim Lamottes comeback inleds med kränkthet. Den här gången för att en musiker och komiker kritiserat honom på Twitter. I ett självförhärligande gnällinlägg skriver den flintskalliga b-kändisen: ”jag är faktiskt inte ”swish-hora” längre”.

Den 25 februari twittrade Joakim Lamotte att han gör journalistisk comeback på Facebook. Ett besked som gjorde att musikern Daniel Stahre frågade Lamotte varför han inte åker ner till Ukraina och rapporterar om kriget. Frågeställningen var tydligen känslig då Joakim Lamottes följare började gå till angrepp mot Daniel Stahre. I ett meningsutbyte med en av följarna förklarar Stahre varför han ogillar Joakim Lamotte.

”Lamotte är en swishhora som i princip enbart gapar om sina egna mer eller mindre dumma känslor. Dessutom pissar han äkta journalister i krigszoner i ansiktet.”, skriver han.

Daniel Stahre fick medhåll från komikern Felicia Jackson som skrev: ”Jag hatar honom för att han gör pengar på människors irrationella rädslor och spär på hat och skapar sociala klyftor genom sin retorik”.

Det var inte bara Joakim Lamottes följare som gick i taket. Även Joakim Lamotte själv har blivit uppenbart kränkt över frågorna och kritiken. Fyra dagar senare hänger han nämligen ut Daniel Stahre och Felicia Jackson på inför sina 278 000 följare på Facebook.

Ljuger om rasistkortet

I Joakim Lamottes Facebookinlägg påstår han att Daniel Stahre och Felicia Jackson har kallat honom rasist och kvinnohatare.

”Att jag börjat jobba som journalist igen har skapat en mindre storm bland vissa. Som vanligt kallas jag swish-hora, rasist, kvinnohatare och liknande tillmälen.”, skriver Joakim Lamotte.

När man läser den konversation som Lamotte har publicerat så nämns de orden inte nånstans. Läser man resten av diskussionen på Twitter så nämns det inte där heller.

”Inte ”swish-hora” längre”

Joakim Lamotte poängterar att han inte längre tigger swishdonationer från sina följare. Numera försöker han bara sälja prenumerationer via Facebook istället.

”Uppenbarligen sticker det i ögonen på många att jag är tillbaka, men jag är mer taggad än någonsin. Fast jag är faktiskt inte ”swish-hora” längre vilket säkert kommer göra klagokören besviken.”, skriver han.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se