INRIKES

Knäpptyst från Johan Forssell efter oroligheterna i Danderyd

Johan Forssell - pressbild från Moderaterna - Foto: Fredrik Wennerlund

HÖGERN   De senaste månaderna har Moderaternas rättspolitiska talesman, Johan Forssell,  varit snabb med att uppmärksamma och försöka vinna politiska poäng på stök och oroligheter i svenska förorter. Men efter nyårsnattens masslagsmål och oroligheter i Danderyd så är det knäpptyst. Nu ifrågasätter människor varför Moderaterna är så tysta.

Som vi tidigare rapporterat blev det en våldsam nyårsafton i Djursholm i Danderyds kommun. Blodiga scener utspelade sig bland lyxvillorna efter att en nyårsfest spårade ut. Vid en genomgång av M-toppens sociala medier framgår det att Johan Forssell inte har nämnt nyårsaftonens våldsamheter en enda gång.

Efter de upploppsliknande oroligheterna har många människor reagerat över den kompakta tystnanden från Johan Forssell. Under hela gårdagen har M-toppen fått kommentarer som “Johan Forssell var är du?”, ” Dags att sätta in militären i Danderyd?” och “Varför så tyst när det gäller Dandryd Johan Forssell?”.

Här nedan är några av de kommentarer som har riktats till högerpolitikern.

Stöd röd alternativmedia – bjud på en kopp kaffe! ☕☕☕ Swisha en tia eller valfri slant till “0720201984” och märk din gåva med “kaffe”! 👍 Betalningsmottagare k.fredriksson.

 

Magnus Karlsson
redaktionen@aktuelltfokus.se

Upp