Kontakta oss

UTRIKES

Kapitalistisk propagandamakare jämför socialismen med våldtäkt

Publicerat

den

BenShapioNYA ELITEN| Känd för sina sinnessjuka utspel har den tidigare Breitbart-redaktören kommit att inspirera en helt ny högergeneration genom åren. Nu har han gjort ännu ett utspel och denna gång försöker han göra sig rolig på våldtäktsoffers bekostnad.

Idag arbetar den konservativa författaren som politisk kommentator för Daily Wire och som aktivist inom David Horowitz Freedom Center-projektet TruthRevolt.

När Ben Shapiro beskriver socialliberalen Hillary Clinton och Socialdemokraten Bernie Sanders slutar det hela i ännu ett pinsamt magplask för den konservativa opinionsbildaren.

Sjukvård för alla är slaveri
Redan i inledningen gör han misstaget att jämföra Clinton och Sanders med socialismen vilken han senare jämför med kapitalismen. Shapiros åsikt är klar socialismen handlar om moralism och den kapitalistiska ideologin är det enda som fungerar. För att bevisa sin poäng säger den konservativa högeraktivisten att ingen ska ha rätt att begära sjukvård eftersom det är att tvinga någon till arbete vilket är likvärdigt med slaveri enligt Shapiro.

Jämför socialismen med våldtäkt
Det sinnessjuka bottennappet sker när Ben Shapiro försöker göra sig humoristisk. Inför skrattande högerstudenter försöker den konservativa föredragshållaren göra sig lustig på våldtäktsoffers bekostnad.
– Socialism är våldtäkt, kapitalism är sex med samtycke, sade Ben Shapiro.
Den sjuka åsikten framfördes i samband med ett föredrag inför konservativa studenter tidigare i år och tyvärr är det inte första gången som Shapiro spyr ur sig vedervärdiga saker.

Tidigare idiotutspel
Kvinnor som blir gravida med sina våldtäktsmän ska enligt Ben Shapiro tvingas till att genomgå graviditeten. Enligt den amerikanska högerlogiken är kvinnor som begår abort efter våldtäkt att betrakta som mördare. En åsikt som även har kommit att bli mer populär inom den konservativa högern i Sverige.

I början av 2000-talet gjorde han ett extremsionistiskt utspel där han förordade att man skulle flytta hela den palestinska populationen från Gaza. En åsikt som han började omvärdera först tio år senare.

Se klippet nedan.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se