NOTISER

Marcus Birro rasar mot det fria ordet efter Aktuellt Fokus-krönika

2630686110
KULTUR | Efter Rickard Karlssons krönika om Marcus Birro på Aktuellt Fokus har det hettat till hos Birro. I skrivande stund är den kända islamofobiska högerpoeten så pass arg att han nu väljer att angripa fria medier. På sin blogg kallar han även Aktuellt Fokus för en “kommunistsida”. Även på sociala medier har Birro gått bananer på grund av krönikan ifråga.

”Men så får media upp en vittring från en usel kommunistsida som skriver en fullständigt urusel, elak och lögnaktig text om en tidning som köpt en (och bara en enda) dessutom sedan tidigare publicerad text av mig, och så är drevet igång igen. Folkbladet blir nerringt av hyenor som kräver tidningen på svar.”

Marcus Birro är en offentlig person och en del av den etablerade medieeliten i Sverige. Det ingår i Aktuellt Fokus roll att ha högt i tak och granska uppåt. Något som de sajter och propagandakanaler Marcus Birro har legitimerat inte sysslar då de granskar och generaliserar nedåt.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

8 kommentarer

8 Comments

 1. Kao

  2015-10-26 den 21:52

  Marcus Birro är ett hysteriskt högerfån. Dessutom är han enormt lättsårad och borde dra sej tillbaks under den sten han kom ifrån.

  Klarar man inte vanligt motstånd utan att gråta hysteriskt, så får man söka andra vägar för kommunikation. Tänk att det ALLTID är så synd om Marcus Birro!

  Kao

 2. Alfred

  2015-10-04 den 20:19

  Kommunistsida? Haha, bara för att den inte gullar med politiker och miljardärer, eller vad säger du Birro?

 3. Bertil

  2015-09-17 den 00:41

  Han kommer aldrig ge upp det här. Det är hela hans livnäring, det är det hela som driver honom: att få ha på sig offerkoftan och känna att det är han mot världen. Det är han själv som gör detta. Som vill detta. Som hela tiden drivs till detta. Det är grunden till hans alkoholism och alla hans andra problem. Destruktivt och sorgligt att se tycker jag.

 4. Shawbo Elyasi

  2015-09-12 den 00:34

  Som man bäddar får man ligga. Birrio dina möten med facisten Mattias Karlsson visar vem du är\’

 5. läsare

  2015-09-09 den 19:09

  Att Marcus drar på sig offerkoftan och tror han ska komma undan. Inte så enkelt. Hans utspel (en idiots försvarstal), ja jag läste hela är en lång parodi. Aktuellt Fokus har skött detta mycket snyggt och proffsigt utan att spela Marcus Birro i händerna
  och hans rasistiska svans som kommer till hans försvar.

 6. Anna

  2015-09-09 den 08:58

  Att Marcus Birro inte ger upp. En strid som han inte kan vinna. Folkbladet kniper käft fortfarande? De tänker inte agera mot Birro?

 7. Axel

  2015-09-09 den 02:38

  Ni gör ett jävla bra jobb måste jag säga!

 8. nux

  2015-09-08 den 23:27

  Stackars Marcus Birro som målar in sig i ett hörn. Bra svar för att klä av honom offerkoftan.

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upp