INRIKES

Moderaternas Patrik Nordlund: 9 av 10 inom psykiatrin är knarkare

Faksimil Twitter

INRIKES   Nio av tio svenskar som får hjälp av psykiatrin röker hasch och marijuana. Det påstår den moderata nämndemannen Patrik Nordlund från Värmdö.

Det började på julafton med att MUF-medlemmen Anastasia skrev att hon önskade sig en narkotikalagstiftning som baseras på fakta och inte moralism. Ett dygn senare fick hon ett svar från sin partikamrat, tidigare riksdagskandidaten Patrik Nordlund som numera är nämndeman vid förvaltningsrätten i Stockholm. I svaret skriver han att nio av tio patienter inom psykiatrin är cannabisbrukare, enligt Patrik Nordlund är det självvalda psykiska problem. Vilket cannabis.se var först med att skriva om.

”Fakta så som att 9/10 inom psykvården är brukare av cannabis? Självvalda psykiska problem.”, skriver Patrik Nordlund på Twitter.

Som svar på vad han grundar sina påståenden på svarar M-nämndemannen: ”Det är min egen erfarenhet och övrig information är sekretess.

Nämndeman och riksdagskandidat

Patrik Nordlund är nämndeman vid förvaltningsrätten i Stockholm, informationsansvarig för Värmdömoderaterna och tidigare riksdagskandidat. Aktuellt Fokus har försökt nå honom för en kommentar.

 

Kim Fredriksson
kim.fredriksson@aktuelltfokus.se

redaktionen@aktuelltfokus.se

KONTAKTA OSS

Vill du tipsa oss om en nyhet, eller vill du ge oss feedback och hjälpa oss bli bättre? Hör av dig till oss.

E-post: redaktionen@aktuelltfokus.se
Facebook: facebook.com/aktuelltfokus
Till anonymt kontaktformulär

OM AKTUELLT FOKUS

Aktuellt Fokus är en partipolitiskt obunden sajt för arbetarklass, av arbetarklass. Syftet med sajten är att förmedla ett arbetarvänligt perspektiv inom framförallt nyhetsvärlden och arbetslivet. Vill du annonsera hos oss, kontakta redaktionen@aktuelltfokus.se

Integritet

Aktuellt Fokus sparar cookies på webbplatsen i syfte att förbättra prestanda och användarupplevelser. Ingen data som samlas in kan identifiera privatpersoner.

Copyright © 2020-2021 - Aktuellt Fokus

till toppen av sidan