NOTISER

“Premiärminister sägs ha haft sex med död gris”

david-cameron-pig-piggate-rumors-oxford-piers-gaveston
POLITIKERELITEN | Politikerelitens svineri har vi hört mycket om. Girighet, ekonomiska skandaler och odrägligt beteende . Men premiärminister David Cameron i Storbritannien tar nog priset. Uppgifterna om att David Cameron som ung Oxfordstudent skulle ha stoppat sitt könsorgan i munnen på en död gris som en del av en ritual slog ner som en bomb i brittisk offentlighet förra veckan. Nu dementerar premiärministern för första gången den grisiga historien i biografin av forna partikamraten Michael Ashcroft.

– Alla förstår varför boken skrivits och alla kan se rakt igenom den. Beträffande den specifika detalj som tagits upp så gjordes en väldigt specifik dementi för en vecka sedan och jag har inget att tillägga till den, säger Cameron, enligt The Guardian.

Men ingen talesperson för regeringen har tidigare kommenterat några specifika uppgifter i boken. Konservativa regeringen har försökt lägga locket på.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

3 kommentarer

3 Comments

 1. Sickan

  2015-09-28 den 19:07

  Man blir ju nånstans inte särskilt förvånad. Kan tänka mig att mycket sån skit sker på Svenskt Näringslivs fester. Undrar om Jimmie också får doppa kulting nu när han är deras kelgris.

 2. anna

  2015-09-28 den 17:43

  Man kan inte förvänta sig mer av Cameron och hans partikamrater. Gris möter gris!

 3. Grisfarmaren

  2015-09-28 den 13:03

  Får hoppas att det var en adels-gris och inte en smutsig arbetargris som han stack kuken i mun på 😉

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upp