NOTISER

President slår vad om mustasch


UTRIKES| Venezuelas president Nicolas Maduro lovar att raka av sig sin ikoniska mustasch om han inte uppfyller ett löfte om att bygga en miljon bostäder.

För fyra år sen startade Venezuelas dåvarande president Hugo Chavez ett miljonprogram för att skapa fler bostäder i landet. Nu lovar den nuvarande presidenten Nicolás Maduro att raka av sig sin karaktäristiska mustasch om han inte lyckas uppfylla det löftet.

– Om vi inte når en miljon nya bostäder till den 31 december så kommer jag raka av min mustasch, sa presidenten på tisdagen.

För en knapp månad sen, den 14 oktober, hade man inom ramen för miljonprogrammet byggt 742 510 bostäder för Venezuelas fattiga. Med andra ord är presidentens ansiktsbehåring farligt ute.

– Jag säger till mina bröder och systrar, män och kvinnor, byggarbetare och ingenjörer: Jobba så att jag inte behöver raka av mig mustaschen! Nej, jag skojar bara, jobba för att vårt folk behöver hem, sa den skojfriske Maduro enligt mediebolaget Telesur.

Gästskribent
redaktionen@aktuelltfokus.se

redaktionen@aktuelltfokus.se

KONTAKTA OSS

Vill du tipsa oss om en nyhet, eller vill du ge oss feedback och hjälpa oss bli bättre? Hör av dig till oss.

E-post: redaktionen@aktuelltfokus.se
Facebook: facebook.com/aktuelltfokus
Till anonymt kontaktformulär

OM AKTUELLT FOKUS

Aktuellt Fokus är en partipolitiskt obunden sajt för arbetarklass, av arbetarklass. Syftet med sajten är att förmedla ett arbetarvänligt perspektiv inom framförallt nyhetsvärlden och arbetslivet. Vill du annonsera hos oss, kontakta redaktionen@aktuelltfokus.se

Integritet

Aktuellt Fokus sparar cookies på webbplatsen i syfte att förbättra prestanda och användarupplevelser. Ingen data som samlas in kan identifiera privatpersoner.

Copyright © 2020-2021 - Aktuellt Fokus

till toppen av sidan