Kontakta oss

INRIKES

S-politiker jämför Jonas Sjöstedt med prostituerade

Publicerat

den

INRIKES Idag meddelade Vänsterpartiet och Kristdemokraterna att man tänker samarbeta för att skapa nya hårdare lagar mot bankernas penningtvätt. Efter beskedet gick S-politikern Roland Melin ut och jämförde Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt med prostituerade. ”Han säljer sig” säger Roland Melin till Aktuellt Fokus.

”Vad gör inte Jonas och Vänsterpartiet för att få synas i media. Säljer sig billigt likt prostituerade”.

Så kommenterade S-politikern, Roland Melin från Essunga, nyheten om Vänsterpartiets och Kristdemokraternas samarbete mot penningtvätt. När Aktuellt Fokus ringer upp S-politikern står han på sig och upprepar liknelsen mellan Jonas Sjöstedt och prostituerade.

– Det är väl ganska naturligt. När KD går ut och säger att dom anser Vänsterpartiet vara extremister. Då ska man ju inte samarbeta med dom bara för att knäcka regeringen. Sen tycker jag det är väldigt konstigt av Jonas överhuvudtaget att han går med på att samarbete med dom, som har sagt så mycket om deras samarbete med SD. Det är väldigt förvånade att Jonas säljer sig på det viset, säger Roland Melin till Aktuellt Fokus.

Men det här samarbetet handlar ju om penningtvätt. På vilket sätt handlar det om att knäcka regeringen?

– Ja det är frågan det. Varför skulle KD vara intresserade av penningtvätt?

Men är det inte bra att Vänsterpartiet tar initiativ mot penningtvätten?

– Ja men då hade dom ju kunnat göra det tillsammans med regeringen istället. Jag tror ju att regeringen är lika intresserade av att stoppa penningtvätten som KD är, om inte mer.

I ett kommentarsfält på Facebook skriver du att Jonas Sjöstedt och Vänsterpartiet säljer sig billigt likt prostituerade. Vad menar du med det?

– Ja det skulle jag säga när man går ihop med KD, absolut. Det är billigt. Det är jävligt billigt gjort av honom.

Det är jämförbart med prostitution?

– Ja absolut. Han säljer sig. Alltså han är vänsterpartist, han för en vänsterpolitik och så säljer han sig ihop med KD som är höger om Moderaterna. Är det inte galet?

Kim Fredriksson
kim.fredriksson@aktuelltfokus.se