Kontakta oss

NOTISER

Hundratals SD-vänner försvarar barnamördaren i Trollhättan! Åkesson tiger!

Publicerat

den

INRIKES  De hemska morden på barn och lärare i västgötska Trollhättan har skakat ett helt land. Huruvida morden var politiskt motiverade återstår att se, men svärdsattackarna mot bland annat 11-åringar skedde av en person som uttyckt starka sympatier för Sverigedemokraterna och liknande projekt.

Nu har facebooksidan ”Anton Lundin-Pettersson just defended his country” startats upp av SD-vänner. Sidan har översvämmats av förbannade svenskar som tycker att det är vidrigt att SD-vänner tar mördandet av barn och lärare i försvar. Många SD-vänner argumenterar emot och menar att Lundins mord på barn är ett försvar av Sverige. På frågorna om hur man försvarar Sverige genom att döda dess lärare och elever svarar SD-vännerna att det handlar om babbarna. Det tycks i sin tur ha upprört en rad andra SD-väljare som nu öppet avssäger sig sitt stöd till den rörelse som de senaste veckorna satt eld på flera av Sveriges fastigheter, angripit hemlösa och nu även dödat barn och lärare.

Jimmie Åkesson tiger fortfarande om problemen gällande den SD-vänliga rörelsens angrepp mot oskyldiga människor. På SD-sidorna består kommentarsfälten av ursäkter och försvar av dådet men främst hävdas det att de det är mest synd om är de sverigedemokratiska politikerna – alltså inte de som utsätts för deras politik.

Huruvida morden på barn och lärare i Trollhättan kommer att stärka eller försvaga Sverigedemokraterna som parti återstår att se, men än så länge har det gått bra för dem. Mattias Karlsson, en av partiets ledande företrädare, har nyligen höjt sin lön till 150 000 kronor i månaden. Även om Sverige som nation förlorar på att människor ställs mot varandra finns det fortfarande några få som kan tjäna miljoner på just det och av den anledningen gör allt de kan för att det ska förvärras.

En tragedi för ett land kan samtidigt vara en lukrativ bransch för vissa av dess politiker.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se