Kontakta oss

UTRIKES

Skulle bränna ner invandrarkontor – tände eld på sig själva

Publicerat

den

Faksimil Youtube

HÖGERVÅLDET Männen skulle tända eld på ett servicecenter för invandrare. Det slutade med att dom satte fyr på sig själva och sprang skrikandes från platsen.

På måndagskvällen fångade övervakningskameror i Bakersfield Kaliforniens två män som satte eld sig själva efter att ha dränkt in byggnaden till företaget Servicio de Inmigracions, med bensin och tände eld på den.

Företaget som hjälper invandrare med uppehållstillstånd, hur man betalar in skatt med mera släppte videoklippet på sociala medier och hoppas nu att någon känner igen dem och kontaktar polisen.

Den svartklädda duon hällde först bensin på byggnaden, därefter på parkeringen. När en av männen fortsatte hälla bensin på platsen satte den andre sig på huk över en bensinpöl och tände eld, visar videon. Branden flammade upp med våldsam kraft och mannen sprang iväg med benet i brand. Den andra mannen drabbades av vild panik och trillade två gånger, precis som sin kamrat lämnade han brottsplatsen i brand.

I videon hör man även hur en av männen skriker samtidigt som ha flyr från brottsplatsen.

Se videon nedan.

Tappade telefonerna

Enligt anställda på företaget tappade gärningsmännen även sina telefoner. Telefonerna ska ha lämnats över till polismyndigheten och FBI. Det rapporterar både Fox News och Vice News. Enligt de lokala myndigheterna tog det cirka tio minuter att släcka hela branden.

 

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se