NOTISER

Granskning: Sverigedemokraterna gav 130 000 till rikskänd rasideolog


INRIKES
| I den grova ekobrottshärvan kring Sverigedemokraterna framkommer det att Sverigedemokraterna har betalat ut över 130 000 kronor till en av Sveriges mest kända rasister och grövsta islamofober.

I den stora förundersökningen har åklagaren valt att gå igenom stora mängder material och räkenskaper. Bland de alla utbelningarna är det större belopp som sticker ut, nämligen en utbetalning till företaget Carlqvist Media. Carlqvist Media tillhör högerjournalisten Ingrid Carlqvist som har gjort sig känd för att sprida rasideologiska och grova islamofobiska uttalanden på nätet.

Totalt rör det sig om 136 500 kronor kronor som har betalats ut av Sverigedemokraternas bolag, Framtid och Samtid AB. Pengarna betalades ut till Ingrid Carlqvist den 23 februari 2012. Samma år som Jimmie Åkesson gick ut och deklarerade att rasister inte hade med partiet att göra för att månaderna senare införa nolltolerans mot rasism.

ingridc2

Känd för sin grova rasism

Ingrid Carlqvist har gjort sig känd för att sprida en mängd rasideologiska teser och grov islamofobi på sociala medier. Något som inte kan ha undgått den styrande SD-trojkan som påstod att partiet inte hade med rasister att göra.

Anser att invandrare har för låg IQ för demokrati

ic1

Sprider den rasideologiska mantrarörelsens budskap

ic2

Sysslar med rasideologiska trollningar

ic3

Anser att muslimer är synonymt med inavel

ic4

Leker religionsexpert på sociala medier

ic5

Stöd röd alternativmedia – bjud på en kopp kaffe! ☕☕☕ Swisha en tia eller valfri slant till “0720201984” och märk din gåva med “kaffe”! 👍 Betalningsmottagare k.fredriksson.

 

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

3 kommentarer

3 Comments

 1. Steve

  2015-10-07 den 21:45

  haha! Posten ovanför \”förskott 5800 kr Dulny\”!

 2. Johan

  2015-10-07 den 20:39

  Frågan är vad hon gjort för jobb för Sverigedemokraterna för pengarna. Något de kommer att vägra att svara på.

 3. Mickey Hamzic

  2015-10-07 den 17:43

  Kritiserar en abrahamitisk våldsreligion och samtidigt bär en stor symbol av en annan runt halsen. Flytta tillbaka till 1200-talet där du hör hemma din fossil. Informationssamhället där fakta enkelt letas upp är inte rätt plats för dig.

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upp