Kontakta oss

KULTUR

Alexander Bard om Bianca Ingrosso: ”Uppenbar hora”

Publicerat

den

Foto: Luca Sartoni

INRIKES    Alexander Bard har fått ett psykbryt på sociala medier. Igen. I ett nytt inlägg på Twitter går han till hårt angrepp mot sin före detta kollega Bianca Ingrosso och kallar henne bland annat för hora.

Det var efter Alexander Bards rasistiska påhopp mot svartarasistiska påhopp mot svarta som Bianca Ingrosso kritiserade sin före detta kollega i Talangjuryn. På Instagram skrev hon att hon hade meddelat TV4 att hon inte längre skulle medverka i TV-programmet om Bard skulle sitta kvar. Då tog det hus i helvete hos Alexander Bard. Under måndagen gick han till hårt angrepp mot Bianca Ingrosso genom att bland annat kalla henne för ”uppenbar hora”.

”När det gäller bitchfighten mellan Bard och Bianca: Kom igen nu! Bianca är en uppenbar hora, allt hon någonsin gjort har varit för pengar. Det är helt okej för farbror Alex eftersom han gjort en hel del horande själv när han var ung och behövde pengar”, skriver Alexander Bard på Twitter.

Sjuka uttalanden

Till tidningen Aftonbladet säger Bianca Ingrosso att Alexander Bards uttalanden är väldigt sjuka. Samtidigt står hon på sig om att hon inte hade haft med Talang att göra om Bard hade varit med.

– Jag har inget ont att säga om Alexander mer än att hans uttalanden är väldigt sjuka och inget jag står bakom. Jag står fortfarande för att jag inte ville göra ”Talang” om han hade varit med, säger hon.

Magnus Karlsson
redaktionen@aktuelltfokus.se