Kontakta oss

NOTISER

Anonymous har inlett kriget mot Daesh – Hänger ut terroristerna!

Publicerat

den

isis

INTERNATIONELLT | Inte ens ett dygn efter att det världskända hackernätverket Anonymous hade förklarat krig mot Daesh började Anonymous offentliggöra Daesh rekryterare.

Rekryterarna inom Daesh har en speciell roll. Det är de som skickar nya rekryter till terrornätverkets olika fronter och ser till att Daesh har ett färskt flöde av kanonmat. Rekryterarna är ofta mån om att förbli anonyma men den möjligheten har de världskända aktivisterna inom Anonymous nu grusat för en del inom terrornätverket. Under gårdagskvällen började Anonymous sprida personuppgifter tillhörande terrorister från bland annat Tunisien.

Även webhotell och andra som har gynnat Daesh har hängts ut. Samtidigt har flera Daesh-vänliga hemsidor släckts ned av hackeraktivisterna. Enligt Anonymous själva är man däremot på jakt efter Daesh kommunikationsverktyg och propagandakanaler.

– Watch every one of your propaganda sites disappear ISIS… When we are done with you there will be nothing left, skriver en Anonymouskanal på Twitter.

https://twitter.com/GroupAnon/status/666330748085911556

https://twitter.com/Anonycast/status/666252477323284480

 

 

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

Fortsätt läsa
Annons