NOTISER

Branden i supergallerian kunde ha undvikits om ledningen hade lyssnat på facket


SOLNA | Under kvällen har Mall of Scandianavia återigen fått utrymmas. Den här gången efter en brand. Med största sannolikhet var det ett elfel som startade branden.

Enligt uppgift ska branden ha börjat i klädbutiken Pull&Bear i den nya supergallerian som ligger i Solna strax norr om Stockholm. Räddningstjänsten ska ha fått in larmet klockan 20.36. Personalen i gallerian uppges ha släckt branden på egen hand.

– Det har brunnit inne i en butik i en trävägg, så att det har kommit rök säger Albin Näverberg, på polisens ledningscentral. till Aftonbladet.

Enligt räddningstjänsten fick hela gallerian tömmas på folk. Räddningstjänsten är på plats för kontroll. Enligt flera besökare ska inget brandlarm har hörts trots den kraftiga rökutvecklingen. En uppgift som räddningstjänsten bekräftar. Aktuellt Fokus har tidigare uppmärksammat Mall of Scandinavia för deras brister i elsäkerheten. Bristerna har bland annat påtalats och fått skarp kritik från Elektrikerfacket. Trots det har ledningen för Mall of Scandinavia inte tagit säkerhetsfrågorna på allvar.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

redaktionen@aktuelltfokus.se

KONTAKTA OSS

Vill du tipsa oss om en nyhet, eller vill du ge oss feedback och hjälpa oss bli bättre? Hör av dig till oss.

E-post: redaktionen@aktuelltfokus.se
Facebook: facebook.com/aktuelltfokus
Till anonymt kontaktformulär

OM AKTUELLT FOKUS

Aktuellt Fokus är en partipolitiskt obunden sajt för arbetarklass, av arbetarklass. Syftet med sajten är att förmedla ett arbetarvänligt perspektiv inom framförallt nyhetsvärlden och arbetslivet. Vill du annonsera hos oss, kontakta redaktionen@aktuelltfokus.se

Integritet

Aktuellt Fokus sparar cookies på webbplatsen i syfte att förbättra prestanda och användarupplevelser. Ingen data som samlas in kan identifiera privatpersoner.

Copyright © 2020-2021 - Aktuellt Fokus

till toppen av sidan