Kontakta oss

INRIKES

Avliden SD-anhängare misstänks för kvinnomord i Malmö

Publicerat

den

Foto- Kenny Lex

MÄNS VÅLD MOT KVINNOR     44-åringen ville ha hårdare tag mot kriminella invandrare. Nu misstänker polisen att SD-anhängaren mördade sin flickvän.

Det var i lördags morse som polisen larmades till adressen på Östra Promenaden. Anhöriga till en 44-årig man hade inte hört av sin släkting på flera dagar och kontaktade polisen. Efter den första polispatrullen gick in i lägenheten anträffades två döda personer på plats, den 44-åriga mannen och en kvinna. Polisen hanterar ett av dödsfallen som ett mordärende och det andra som ett dödsfall. Enligt uppgift misstänker polisen att mannen har mördat sin flickvän och sedan begått självmord.

Till tidningen Kvällsposten beskriver grannarna den 44-åringen som socialt etablerad och säger sig vara chockade över det inträffade.

Öppen SD-anhängare

När Aktuellt Fokus granskar 44-åringens liv på sociala medier visar det sig att mannen var öppen SD-anhängare. På Facebook har han bland annat gillat flera nationalistiska och antifeministiska sidor, däribland; ”Vi som tror på SD och Sveriges framtid”, ”Utvisa kriminella invandrare” och ”Stoppa massinvandringen”.På Facebook har mannen även skrutit över att han besökt bordeller i Östeuropa.

Skärmpdumpar från 44-åringens Facebook-profiler

44-åringen var känd av polisen sedan tidigare. Polisen vill i nuläget inte uttala sig om fallet utan hänvisar till förundersökningssekretess.

– Vi kan inte gå ut med fler uppgifter i nuläget. Det här ärendet är fortfarande ett pågående ärende, säger polisens presstalesperson Evelina Olsson.

Stöd röd media – bjud på en kopp kaffe! ☕☕☕ Swisha en tia eller valfri slant till: 0720201984! ✌ (betalningsmottagare k.fredrikssom)

 

Magnus Karlsson
redaktionen@aktuelltfokus.se