Kontakta oss

NOTISER

Avpixlat-medarbetare förespråkar låga polislöner om de skyddar ”fel” människor

Publicerat

den

INRIKES| Avpixlat-medarbetaren Katarina Broman anser att Sveriges poliser ska ha fortsatt låga löner om de skyddar människor som har fel åsikter.

På mikrobloggen Twitter går Avpixlat-medarbetaren till hårt angrepp mot polisen för att dessa inte lät en högerextremist från propagandakanalen ”Granskning Sverige” trakassera antirasister. Dessutom skriver hon att svenska poliser är odugliga.

Det var inför lördagens Avpixlatkopplade jippo, ”Folkets demonstration” som propagandakanalen hade gått ut och uppmanat ”Folkets demonstration”-deltagare att olovligt filma antirasistiska demonstranter som protesterade mot jippot som har dragit till sig flera organiserade fascister och nazister. Efter demonstrationerna klippte ”Granskning Sverige” ihop en en åtta minuter lång film där diverse högeraktivister trakasserar demonstranter.

I sitt inlägg på Twitter länkar Katarina Broman till filmen och är upprörd över att en polis hotade att gripa en av de närgångna filmarna, den före detta socialdemokraten numera Sverigedemokraten Nina Drakfors. Drakfors gick tydligen så långt att polisen uttryckligen sade till henne att hennes beteende var ohyfsat. Detta ska enligt Avpixlat-medarbetaren vara skäl nog för låga löner inom polisen.

bromanRedaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se