Kontakta oss

INRIKES

Dansk högerpedofil håller torgmöten i Stockholmsförorterna

Publicerat

den

Foto News Øresund - Johan Wessman

INRIKES    Polisen har hittills inte stoppat den högerextrema pedofilen. Håller torgmöten i flera Stockholmsförorter.

Den danske högerextremisten Rasmus Paludan skulle egentligen tala på fascistpartiet Alternativ för Sverige torgmöte på Norrmalmstorg imorgon, men avbokades som talare efter han avslöjats som pedofil. Under fredagsförmiddagen dök han upp i Stockholm i alla fall. Hittills har Paludan besökt Husby och Rinkeby där han blev utskälld av ett tjugotal lokalbor. I övrigt uppger polisen att det har varit lugnt i förorterna.

– Vi har inte fått information att det ska vara stökigt på platsen. Vi hanterar problem om det uppstår, men nu på förmiddagen har vi inte sett eller fått någon information att om att det skulle vara stökigt, säger Helena Boström Thomas, polisens presstalesperson till SVT.

Enligt uppgifter till Aktuellt Fokus planerar svenska högerextremister att starta en svensk gren av Paludans parti, Stram kurs.

Sexchattade med 13-åriga pojkar

För drygt en vecka sedan avslöjade dansk media att Paludan har sexchattat med barn, vissa av pojkarna han sexchattat med var så unga som 13 år. För nästan exakt ett år sedan försökte Paludan komma in i Malmö för att bränna en koran tillsammans med nazisten Dan Park, men stoppades och fick ett tvåårigt inreseförbud.

 

Stöd röd media – bjud på en kopp kaffe! ☕☕☕ Swisha en tia eller valfri slant till: 0720201984! ✌ (betalningsmottagare k.fredrikssom)

 

Magnus Karlsson
redaktionen@aktuelltfokus.se