Kontakta oss

UTRIKES

Paludan försvarar barnsexchatten: ”Vi är mer libertarianer”

Publicerat

den

UTRIKES Den dansksvensa högernationalisten försvarar sitt sexchattande med minderåriga. Enligt Paludan är det frihet att kunna sexchatta med barn.

Aktuellt Fokus har tidigare rapporterat om hur den danska politikern Rasmus Paludan avslöjats med att sexchatta med barn så unga som 13 år på partiets chatkanaler på Discord.

Paludan var medlem i partiet Alternativ för Sverige och skulle tillsammans med partiet genomföra en turné i olika delar av Sverige. Efter avslöjandet valde partiet att ta avstånd så Paludan fick genomföra turnén på egen hand. Under turnén blev han bland annat utjagad ur Rinkeby samtidigt som åhörarna skrek ”pedofil” åt honom.

Under Sverigeturnén blev Paludan intervjuad av Expo där han försvarar sitt sexchattande med barn på frågan om vad det är för skillnad på hans egna parti Stram kurs och Alternativ för Sverige.

– Vi står för mer frihet. Vi är mer libertarianer. Vi tycker att man ska få prata med barn om sex. Vi har även ingenting emot homosexualitet till exempel, säger Paludan till Expo.

Nicklas Andersson
nicklas.andersson@aktuelltfokus.se