Kontakta oss

INRIKES

Granskning Sverige-profilen Nina Drakfors kommunicerar med andevärlden genom ugglor!

Publicerat

den


HÖGERN
| Nina Drakfors är ansiktet utåt för Fria Tider-projektet Granskning Sverige. Nu visar det sig att den högerradikala profilen tror på utomjordingar och påstår att hon kan tala med andevärlden genom ugglor.

Nina Drakfors gick från Socialdemokraterna till Sverigedemokraterna och idag är hon bland annat en av de mest uppskattade talarna på högerinitiativet ”Folkets demonstration”. Hennes engagemang har gjort henne till en hyllad profil inom den konservativa nationalismen i Sverige.

Hon har bland annat lyfts fram som en orädd sanningssägare och har lyfts fram av en rad profiler inom den nya högern och konservativa nationalismen i Sverige. Framförallt är det Drakfors engagemang för Fria Tiders sidoprojekt Granskning Sverige som har inneburit att hon har hyllats.

Fram tills igår då Inte rasist men tog upp Nina Drakfors i sin podcast hade hon förtroendeuppdrag i Sverigedemokraterna. Uppdrag som hon valde att lämna med omedelbar verkan. Anledningen tros vara för att IRM läste upp blogginlägg från Drakfors där hon bland annat skriver om hennes tro på att utomjordingar döljer sig bland jordens befolkning.

Blev kontaktad av ugglor

Idag kunde IRM släppa mer detaljer kring Nina Drakfors konspirationsteorier. Exempelvis visar det sig att den Granskning Sverige-profilen påstår att hon har blivit kontaktad av andevärlden genom ugglor.

IRM har hittat ett inlägg från Nina Drakfors som är daterat 20130510. I inlägget som är skrivet i det spiritistiska mediumet Terry Evans kommentarsfält kan man bland annat läsa följande;

”Hela resan att komma till Terry Evans kurs började med att jag fick en uggla på min näthinna, kände mig besatt av ugglor och köpte T-shirt med mera med ugglor på. En dag satt jag och surfade lite på internet och hamnade på Terrys helsida och plötsligt såg jag ugglan som finns uppe i högra hörnet och då visste jag att andevärlden skickat mig ett budskap via Uggla som betydde att jag skulle åka till Terry och ta en kurs”

Förutom att tala med andar med hjälp av ugglor tror Nina Drakfors även att regeringskansliet förgiftar atmosfären. Under sitt senaste tal på Folkets demonstration kallade hon bland annat Aktuellt Fokus för hatsajt och gick till angrepp mot medborgarjournalistik, något som ledde till beröm från hennes följare inom den konservativa nationalismen i Sverige.

IRM:s artikel finner du här.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

gillaffb