Kontakta oss

INRIKES

Uggleteorier och antikapitalistiska utomjordingar stöttas av konservativa nationaliströrelsen

Publicerat

den

ninauggla
HÖGERN| Tidigare idag avslöjade IRM att SD-företrädaren Nina Drakfors från Fria Tider-projektet Granskning Sverige, tror att utomjordingar ska rädda mänskligheten från kapitalismen. Efter avslöjandet har en mängd människor från den konservativa nationaliströrelsen försvarat Drakfors som även påstår att hon har kommunicerat genom ugglor.

När Nina Drakfors slår tillbaka Inte rasist men undviker hon frågan om andevärlden och ugglor. Istället avdramatiserar hon det faktum att hon tror att utomjordingar ska rädda jorden från onda företag.  Ej heller tar hon avstånd från teorierna, istället försöker få hon få Inte rasist men att framstå som omoraliska som tar upp hennes inlägg eftersom de skrevs för flera år sedan.

”Vi är ljusvarelser som snart kommer att inse sanningen om oss själva. Jag tror på det, besökare från andra världar som kommer för att rädda oss från mänsklighetens girighet som även skadar, lemlästar, rovdjur på vår jord. De internationella företagens dagar är snart förbi… ”

I Drakfors kommentarsfält skriver flera högernationalister att hon ska stå på sig. Andra högernationalister uttrycker sympatier för hennes åsikter samtidigt som några få ifrågasätter hennes uggleberättelser och försvarstext på Facebook.

En av de som ger sitt offentliga stöd till Drakfors är hennes partikamrat Per Lindström från Sverigedemokraternas Skaras styrelse som väljer att rikta uppmärksamheten mot IRM:s grundare Henrik Johansson. Enligt Per Lindström saknar IRM skrupler för att de uppmärksammar en offentlig politiker tillika offentlig medarbetare i Fria Tider-projektet Granskning Sverige.

Av allt att döma ser den konservativa nationaliströrelsen inga konstigheter med Nina Drakfors kommunikation genom ugglor och antikapitalistiska utomjordingar.

Läs även: Granskning Sverige-profilen Nina Drakfors kommunicerar med andevärlden genom ugglor!

 

drakforskommentarer1drakforskommentarer2

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se