Kontakta oss

INRIKES

Hanif Bali har inte twittrat på tre dygn

Publicerat

den

Faksimil Youtube

HÖGERN    Moderaternas riksdagsledamot Hanif Bali är känd för sin starka närvaro på sociala medier. Men de senaste tre dygnen har Hanif Bali inte skrivit så mycket som en rad på Twitter, Facebook och Instagram. Nu undrar många av hans 164 000 följare var riksdagsmannen har tagit vägen.

Sedan flera år tillbaka har riksdagsledamoten Hanif Bali gjort sig ett namn på sociala medier. Bara på Twitter har han nästan 165 000 följare, på Instagram är siffran uppe i 112 000 följare. I praktiken har Hanif Bali twittrat flera gånger om dagen under flera år. Men nu råder det en märklig tystnad.

Det senaste offentliga Twitterinlägget gjordes den 8 september. Sedan dess har det varit knäpptyst från den moderata riksdagsmannen. Nu undrar många var Hanif Bali har tagit vägen.

Sist Hanif Bali försvann från sociala medier var 2019. Då hade han kritiserat före detta M-ledaren Carl Bildt och fick intern press på sig. Varför han inte synts till de senaste dagarna är för närvarande oklart. Däremot har Hanif Balis tystnad startat många spekulationer.

Fatima Mohammed
redaktionen@aktuelltfokus.se