Kontakta oss

INRIKES

Här förespråkar hatpredikanten barnäktenskap

Publicerat

den

emanuel paulsson - faksimil youtube

INRIKES    32-åriga hatpredikanten förespråkar barngiftemål på sociala medier. Kallar barnäktenskap ”gott” och ”hälsosamt”. Vill att föräldrar ska gifta bort 12-åriga döttrar.

2017 dömdes den tidigare Umeåpredikanten Emanuel Paulsson för hets mot folkgrupp. Idag bor han i Nederländerna där han är gatupredikant och propagerar för barnäktenskap. Under måndagen orsakade Paulsson stor uppmärksamhet på mikrobloggen Twitter efter han skrivit flera inlägg om att gifta sig med 12-åriga flickor.

Kristen Polygyni = En Kristen man som har mer än en hustru

Jungfruäktenskap = Unga kvinnor (12+ år) som gifter sig med en Kristen och en Troende man

Jag är en Kristen och en Troende man som är öppen och villig att praktisera både Kristen Polygyni och Jungfruäktenskap!”, skriver Emanuel Paulsson på Twitter.

Sent i tisdagskväll gick Emanuel Paulsson ut och försvarade sitt tidigare uttalande genom att gå till attack mot kritikerna. Enligt Paulsson är det ohälsosamt att barnäktenskap är olagligt och kan resultera i fängelse.

Ateister, Agnostiker och Antiteister är omoraliska och onda för att de tycker att det är ont och omoraliskt att en Kristen man gifter sig med unga kvinnor som är 12 år! Ja, att tycka att Kristna och Troende ska låsas in för att älska unga kvinnor är sjukt och ohälsosamt!”, skriver han på Twitter.

Inte första gången

Det är inte första gången som gatupredikanten förespråkar barnäktenskap på sociala medier. När Aktuellt Fokus granskar Paulsson framgår det att han har predikat för barnäktenskap sedan flera år. Enligt Paulsson Linkedinprofil jobbar han som barnskötare.

Stöd röd media – bjud på en kopp kaffe! ☕☕☕ Swisha en tia eller valfri slant till: 0720201984! ✌ (betalningsmottagare k.fredrikssom)

 

Kim Fredriksson
kim.fredriksson@aktuelltfokus.se