Kontakta oss

INRIKES

Här hakar Systembolaget på Bernie Sanders-trenden

Publicerat

den

Faksimil Facebook

INRIKES    Något otippat har även svenska Systembolaget hakat på den senaste trenden på sociala medier, att publicera memes på den amerikanske socialisten Bernie Sanders.

Under installationen av president Joe Biden uppträdde världsstjärnor som Laga Gaga Jennifer Lopez, Garth Brooks och Bruce Springsteen. De få närvarande gästerna utgjordes bland annat av presidentparen Obama, Bush och Clinton. Men det som fångade allmänhetens ögon och har blivit en rejäl snackis i USA en bild där senatorn och tidigare presidentkandidaten Bernie Sanders sitter på en stol iklädd ett par hemmastickade vantar.

De senaste dygnen har bilden på den socialistiska senatorn blivit världens mest delade meme. Människor över hela världen har gjort egna memes där Bernie Sanders har placerats i alla möjliga situationer. Nu har även svenska Systembolaget hakat på trenden. Strax efter klockan 16.00 postade Systembolaget sin egen variant av Bernie-memen.

”Du kan få vänta lite längre idag. Planera gärna in besöket på andra tider än fredag och lördag eftermiddag och kom helst ensam till butiken. Extra vantar kan vara en bra idé om det är kallt.”, skriver Systembolaget på Facebook och postar en bild på Bernie Sanders utanför en ett svenskt Systembolag.

Redaktionens favoriter

Här nedan följer redaktionens bästa Bernie-memes. Vilken är din favorit? Droppa en kommentar på vår Facebooksida.

Kim Fredriksson
kim.fredriksson@aktuelltfokus.se