Kontakta oss

NOTISER

Här poserar Jimmie Åkesson med en sexleksak på Almedalsscenen

Publicerat

den

åkessonhandbojor
ALMEDALEN|
Aktuellt Fokus har blivit uppmärksammade på en liten detalj i Jimmie Åkessons tal från Almedalen. Det visar sig nämligen att SD-ledaren poserade med en sexleksak under talet.

I Jimmie Åkessons tal raljerade han över polisens ”Tafsa Inte”-kampanj och visade sig hålla med svenska feminister. Åkesson sade att det inte är plastarmband som behövs för att komma åt de sexuella trakasserierna, utan handklovar. För att illustrera detta höll han upp en sexleksak.

Handklovarna Åkesson håller upp är nämligen den sort som går att köpa i sexbutiker eller sexshoppar på nätet. Enligt uppgiftslämnaren håller de dessutom usel kvalité på grund av dåliga ”säkerhetsspärrar” som är farliga eftersom de ofta går sönder. Vårdpersonal har nämligen fått såga upp dem för att förhindra blodstopp på de som har drabbats.

handboj

Hycklar om hårda tag

Aktuellt Fokus har sedan tidigare uppmärksammat hur Sverigedemokraternas partiledning har mörkat sexuella trakasserier mot kvinnor inom det egna partiet. Situationen på Sverigedemokraternas riksdagskansli blev så pass allvarlig för kvinnor inom partiet att de tvingades polisanmäla en manlig SD-kollega. Före polisanmälan hade kvinnorna uppmärksammat partiledningen om trakasserierna i tron på att övergreppen skulle upphöra – Istället för att agera och kräva handbojor valde SD-ledningen att mörka övergreppen.

Redaktionen här på Aktuellt Fokus kan inte låta bli att undra om rekvisitaansvarig inom SD informerade partiledaren om var handklovarna kom ifrån, eller om det var Jimmie Åkessons privata par.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus