Kontakta oss

NOTISER

Hotfullt när grovt kriminella SD-vänner protesterar mot romer i Malmö

Publicerat

den

larsen12MALMÖ | En av Hells Angels ursprungliga grundare från Malmö med bihang har synts till i den rasistiska pöbel som står utanför Sorgenfrilägret i skrivande stund. Vittnen på plats uppger att stämningen genast blev aggressiv och hotfull då de kriminella SD-vännerna kom till platsen.

Anklagar romer för att vara kriminella men har själv kopplingar till organiserad brottslighet

Mannen som heter Johnny Larsen var med och grundade Hells Angels och är en van fängelsekund och återfallsförbrytare. Trots det påstår han att han inte har kostat samhället mer än vad romerna har gjort. Vilket är märkligt med tanke på romerna inte tar del av de skattesubventionerade skyddsnät som är avsedda för svenska medborgare.

Johnny Larsen är dömd för grova brott och fälldes för dråp i samband med att etniska svenskar bedrev gatukrig på svenska gator i det så kallade MC-kriget på 1990-talet. Trots det anklagar han de hemlösa romerna som endast tigger för att överleva för att vara de riktigt kriminella.

Larsen har sedan länge trakasserat romer i Malmö. På sociala medier har han en lång historik inom antiziganistiska ”antitiggeri”-grupper och SD-vänliga grupper och sidor. I samband med dagens rasistiska protester dök den dråpdömde mannen upp tillsammans med flera andra MC-åkare. På platsen blev de snabbt familjära med andra rasister och det mesta tyder på att protesterna hade koordinerats via de Facebook-grupper de kriminella SD-vännerna huserar i.

Passiv poliskår
Aktuellt Fokus har talat med flera människor på plats och samtliga bekräftar samma bild, stämningen blev hotfull och aggressiv när Hells Angels-veteranen och hans kriminella SD-vänner dök upp på platsen.

En av de romska kvinnor som bor på den aktuella ödetomten berättar för Aktuellt Fokus skribent, Kim Fredriksson att hon har blivit hotad och kallad för ”jävla zigenarfitta” och ”hora” av Larsen och hans vänner. Samtidigt har en passiv poliskår endast stått och tittat på. Aktivister från Malmö bekräftar bilden för Fredriksson som säger till AF-redaktionen att det verkar som att polisen vill att de ditresta rasisterna ska ställa till våldsamma scener så att polisen får en anledning att gå in hårt mot solidaritetsaktivister och hemlösa romer.

Johnny Larsen utanför de hemlösas läger vid Sorgenfri i Malmö

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se