Kontakta oss

INRIKES

Ingrid Carlqvist: ”Ta bort kvinnors rösträtt”

Publicerat

den

INRIKES   Avskaffad demokrati och kvinnohat. Högeraktivisten och opinionsbildaren Ingrid Carlqvist tycker att staten ska avskaffa rösträtten för kvinnor. Det skriver hon själv helt öppet på sin officiella Twitter.

Ingrid Carlqvist vill förbjuda kvinnlig rösträtt i Sverige. Det skriver hon i en diskussion på Twitter. Anledningen till att Ingrid Carlqvist och stora delar av den nationalistiska högern vill förbjuda kvinnlig rösträtt är för att dom anser att det är kvinnornas fel att Sverige går under.     

”Efter 100 år med kvinnlig rösträtt ser vi nu hur vårt land håller på att gå under. För att rädda Sverige bör vi ta bort kvinnors rösträtt i minst ett val, stoppa invandringen och starta återvandringen.”, skriver Ingrid Carlqvist på Twitter.

Sedan drygt tio år tillbaka har Ingrid Carlqvist engagerat sig i den högerextrema nationalistmiljön. Som exempel har hon bland annat haft öppet samarbete med ledande nazistiska aktivister som Dan Eriksson och Magnus Söderman. Förutom det har hennes högeraktivism även sponsrats av Sverigedemokraterna.

 

Magnus Karlsson
redaktionen@aktuelltfokus.se