INRIKES

Ingrid Carlqvist: ”Ta bort kvinnors rösträtt”

Faksimil Youtube

INRIKES   Avskaffad demokrati och kvinnohat. Högeraktivisten och opinionsbildaren Ingrid Carlqvist tycker att staten ska avskaffa rösträtten för kvinnor. Det skriver hon själv helt öppet på sin officiella Twitter.

Ingrid Carlqvist vill förbjuda kvinnlig rösträtt i Sverige. Det skriver hon i en diskussion på Twitter. Anledningen till att Ingrid Carlqvist och stora delar av den nationalistiska högern vill förbjuda kvinnlig rösträtt är för att dom anser att det är kvinnornas fel att Sverige går under.     

”Efter 100 år med kvinnlig rösträtt ser vi nu hur vårt land håller på att gå under. För att rädda Sverige bör vi ta bort kvinnors rösträtt i minst ett val, stoppa invandringen och starta återvandringen.”, skriver Ingrid Carlqvist på Twitter.

Försvarar barnvåldtäkter

Ingrid Carlqvist har tidigare uppmärksammats för att ha försvarat våldtäkter på barn. En företeelse som sträcker sig flera år tillbaka. I ett blogginlägg om pedofila incestövergrepp försvarar hon barnvåldtäkter med argumentet att barn tycker att sexuella övergrepp känns skönt men konstigt.

“Medan övergreppen pågår blir barnen sällan rädda eller panikslagna utan mest konfunderade. De förstår (av begripliga skäl) inte riktigt vad sex är, men eftersom det är sällsynt att förövarna plågar och skadar barnen, kan de uppleva det hela som skönt men konstigt.” skriver Ingrid Carlqvist bland annat.

Sedan drygt tio år tillbaka har Ingrid Carlqvist engagerat sig i den högerextrema nationalistmiljön. Som exempel har hon bland annat haft öppet samarbete med ledande nazistiska aktivister som Dan Eriksson och Magnus Söderman. Förutom det har hennes högeraktivism även sponsrats av Sverigedemokraterna.

Stöd röd alternativmedia – bjud på en kopp kaffe! ☕☕☕ Swisha en tia eller valfri slant till “0720201984” och märk din gåva med “kaffe”! 👍 Betalningsmottagare k.fredriksson.

 

Magnus Karlsson
redaktionen@aktuelltfokus.se

Upp