Kontakta oss

NOTISER

KDU ordförande vill skicka folkmordsflyktingar till ISIS

Publicerat

den


SKÅNE
| Distriktsordföranden för Kristdemokratisk Ungdom vill bland annat skicka tillbaka folkmordsflyktingar till ISIS pågående folkmord. Utspelet kom idag på mikrobloggen Twitter.


Distriktsordföranden för Kristdemokratisk Ungdom i Skåne, Adam Davidsson, vill att kustbevakningen ska bogsera de flyktingar som söker sin tillflykt över Medelhavet till Europa, tillbaka till utgångspunkten. Det skriver Davidsson i ett inlägg på den populära mikrobloggen Twitter.

En stor del av flyktingarna som flyr över Medelhavet har gjort det för att söka skydd undan diktatorn Bashar Al-Assads pågående terrorkampanjer mot civilbefolkningen. Även en stor del av civilbefolkningen har valt att fly den salafistiska våldsmaskinen Daesh (isis). Daesh framfart i Syrien och Irak har medfört folkmord och ohyggliga brott mot mänskligheten.

Vill att svenska skattebetalare ska medfinansiera fascistiskt stängsel i Ungern

Förutom att vilja skicka tillbaka flyktingar till ett pågående folkmord och statsterrorism vill Adam Davidsson att svenska skattebetalare ska medfinansiera Ungerns stängseldragning mot den serbiska gränsen. Stängselplanerna är ett resultat av den högerkonservativa skendemokratins invandringspolitik i landet.

I Ungern styr det SD-liknande högerkonservativa partiet Fidesz. Fidesz har tillsammans med det fascistiska samarbetspartiet Jobbik fört en allt mer antidemokratisk linje de senaste åren. Bland annat har högerstyret valt att ge sig på pressfriheten och yttrandefriheten i landet.

Den planerade stängseldragningen mot Serbien har mött stark kritik från bland annat människorättsorganisationer och den serbiska staten. ”Vi vill inte leva i ett Auschwitz” sade Serbiens premiärminister Aleksandar Vucic då de högerkonservativa planerna offentliggjordes.

kdutweet

Aktuellt Fokus har sökt Adam Davidsson för en kommentar under onsdagskvällen.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se