Kontakta oss

NOTISER

Konservativ nationalistledare: ”Kvinnors rösträtt skapade invandringen!”

Publicerat

den

STOCKHOLM| Den konservativa nationalistledaren Patrik Forsén anser att det är tack vare att p-piller som homosexualitet är okej i Sverige. Den nationalistiska slutsatsen klämde han ur sig på mikrobloggen Twitter.

Patrik Forsén är före detta talesman och medgrundare till den fascistiska organisationen Nordisk Ungdom och har haft stort inflytande över nationalismen i Sverige. Han var tidigare ordförande för Nationaldemokraternas ungdomsförbund Nationaldemokratisk Ungdom. Forsén har nära samarbete med den så kallade ”nya högern”.

Sedan tidigare har Aktuellt Fokus uppmärksammat att Forsén har gått till angrepp mot Sverigedemokraternas Mattias Karlsson eftersom Mattias Karlsson hade genomgått en skilsmässa och träffat en ny partner. Enligt Forséns fosterländska ideal är människor som skiljer sig moraliskt bankrutt.

I de senaste utspelen på mikrobloggen Twitter går Patrik Forsén inte bara till attack mot p-piller som han menar har öppnat upp dörren för att homosexualitet ska ha blivit norm i Sverige. Den kända nationalistledaren menar även att invandringen är ett faktum eftersom kvinnor har rösträtt i Sverige.

pforsen

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se