NOTISER

Konservativ nationalistledare: ”Kvinnors rösträtt skapade invandringen!”

STOCKHOLM| Den konservativa nationalistledaren Patrik Forsén anser att det är tack vare att p-piller som homosexualitet är okej i Sverige. Den nationalistiska slutsatsen klämde han ur sig på mikrobloggen Twitter.

Patrik Forsén är före detta talesman och medgrundare till den fascistiska organisationen Nordisk Ungdom och har haft stort inflytande över nationalismen i Sverige. Han var tidigare ordförande för Nationaldemokraternas ungdomsförbund Nationaldemokratisk Ungdom. Forsén har nära samarbete med den så kallade ”nya högern”.

Sedan tidigare har Aktuellt Fokus uppmärksammat att Forsén har gått till angrepp mot Sverigedemokraternas Mattias Karlsson eftersom Mattias Karlsson hade genomgått en skilsmässa och träffat en ny partner. Enligt Forséns fosterländska ideal är människor som skiljer sig moraliskt bankrutt.

I de senaste utspelen på mikrobloggen Twitter går Patrik Forsén inte bara till attack mot p-piller som han menar har öppnat upp dörren för att homosexualitet ska ha blivit norm i Sverige. Den kända nationalistledaren menar även att invandringen är ett faktum eftersom kvinnor har rösträtt i Sverige.

pforsen

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

1 kommentar

1 kommentar

 1. Sven Bohman

  2015-10-12 den 19:13

  OM p-pillren INTE fanns, så skulle väl det
  ÖKA intresset för homosexuell sex, för
  risken för oönskade graviditeter är ju noll,
  vid homosexuell sex!

  Den mänskliga OKUNSKAPEN är
  ENORM!

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upp