Kontakta oss

INRIKES

Kungafamiljens släkting gömmer sig från polisen

Publicerat

den

Foto: Faksimil Twitter

INRIKES Patrick Sommerlath som blivit tagen för sexköp gömmer sig för polisen. Han har är kusin till kronprinsessan Viktoria.

Det var i november 2021 som polisen slog till mot en thaimassage på Östermalm i Stockholm som fungerat som bordell. Utöver massage har kunderna oftast dubbelbetalat med swish för sexköp. Genom swishbetalningarna har polisen fått en lång lista på sexköparna som de jobbat med att identifiera. I fredags dömdes nöjesprofilen Niclas Wahlgren för sexköp på bordellen.

En av sexköparna som jagas av polisen är drottningens brorsdotter Patrick Sommerlath. Har har medvetet hållit sig undan polisen i väntan på att fallet ska preskriberas. Enligt uppgifter till Expressen har polisen gjort husrannsakning på en av kungahusets fastigheter där han är folkbokförd. Polisen har också sökt Sommerlath på bekantas och flickvänners adress utan framgång. Fallets preskriberas på söndag.

Ikväll anordnas prins Daniels 50-års fest på slottet i Stockholm. Sommerlath var ursprungligen med på gästlistan men har valt att lämna återbud för att undvika polisen. Hovet har valt att inte samarbeta med polisen för att få tag på Sommerlath.

Nicklas Andersson
nicklas.andersson@aktuelltfokus.se