Kontakta oss

NOTISER

Miljonärens våldtäktsförsvar: ”jag snubblade och föll in i henne” – Frias!

Publicerat

den

ehsan-abdulazizÖVERKLASSEN| En rik miljonär från Saudiarabien frias från misstankarna om våldtäkt efter att han påstått att han penetrerat en tonårsflicka av en olyckshändelse. Enligt engelska medier ska mannen påstått att han snubblade och föll in i flickans vagina.

Våldtäkten ska ha ägt rum i London när den unga tonårsflickan låg och sov. Enligt flickan ska hon ha vaknat av att den 46-åriga Ehsan Abdulaziz ska ha tvingat sig in i henne och fullbordat en våldtäkt. Abdulaziz däremot hävdar att han råkade föra in sin styva penis i flickans vagina av misstag. ”Jag snubblade och föll men inget hände” ska han ha försvarat sig med – ett försvar som köptes av rätten.

Den friande domen har upprört människor över hela Storbritannien och många anser att domen är ett hån mot våldtagna kvinnor över hela världen. Trots det är det få som är chockerade. På sociala medier talar människor om domen som om det var förutsägbart att miljonären skulle frias. Precis som i Sverige löper överklassen alltid mindre risk för att ställas till svars inför rättvisan än vad majoriteten ur den vanliga arbetarklassen har.

Ehsan Abdulaziz sperma och DNA fanns inuti i flickan. Något som även framgår av utredningen, trots det valde rätten att fria den åtalade miljonären.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se