Kontakta oss

INRIKES

Nationalistisk opinionsbildare försvarar dömda våldtäktsmannen

Publicerat

den

SEXBROTT Hovrätten dömde våldtäktsmannen för ytterligare en våldtäkt och skärpte hans fängelsestraff. Då tyckte den nationalistiska opionsbildaren Ingrid Carlqvist så pass synd om honom att hon tog honom i försvar inför tiotusentals personer på Twitter.

I veckan skärpte hovrätten straffet för den så kallade ”kulturprofilen” Jean-Claude Arnault. Arnault döms till fängelse i 2,5 års fängelse för två våldtäkter. Samtidigt som majoriteten av svenska folket tycker att straffet är för lågt finns det andra som väljer att försvara den dömda våldtäktsmannen. En av dessa är tidigare SD-ideologen numera nationalistiska opionsbildaren Ingrid Carlqvist. På Twitter beskriver hon Jean-Claude Arnault som oskyldig, bland annat kallar hon honom för syndabock. Enligt den nationella högeraktivisten är domen resultatet av Mee to-rörelsen. En rörelse som mest byggde på kvinnors lögner enligt Carlqvist.

I ytterligare en tweet försvarar hon den dömda våldtäktsmannen med påståendet att vita män diskrimineras i rättssalarna. Enligt Carlqvist döms vita män enklare och hårdare än invandrare.

”vita män döms extremt hårt och utan hållbara bevis” skriver Ingrid Carlqvist efter hovrättsdomen.

Maria Johansson
maria.johansson@aktuelltfokus.se