Kontakta oss

INRIKES

NMR-aktivist: ”Pandemin är en JUDE fake bluff”

Publicerat

den

Foto: Christer Karlsson

INRIKES    Flera fall av misshandel rapporterades under helgens ordningsstörningar i Lidköping där minst en polis attackerades. Nu hyllas kaoset av den nazistiska organisationen Nordiska Motståndsrörelsen vars aktivister är övertygade om att pandemin inte existerar på riktigt.

Helgens kaos i Lidköping var omfattande enligt polisen. Närmare hundra ordningsböter delades ut på ett par timmar. Flera misshandelsfall och hundratals personer som struntade i coronarestriktionerna. Minst en polisman ska ha misshandlats med knytnävslag i ansiktet under kaoset. En händelse som nazisterna skrattar åt i kommentarsfältet på NMR:s hemsida. Det är även i samma kommentarsfält som nazisterna hyllar de raggare som samlades i centrala Lidköping under lördagen. Anledningen är för att raggarna trotsade myndigheternas råd och restriktioner för att minska spridningen av Covid-19.

Förra året åtalades han för 123 fall av hets mot folkgrupp. Idag skriver NMR-medlemmen Anders Jonsson att coronapandemin inte existerar på riktigt. Enligt Jonsson är pandemin en bluff som har skapats av judarna.

”Pandemin är en JUDE fake bluff. (…) Corona restriktionerna liksom hela JUDE systemet måste krossas!”, skriver Anders Jonsson i NMR:s kommentarsfält.

I kommentarsfältet hånas även den polisman som misshandlades med knytnävslag.

”Vi måste alla börja bryta mot regimens repression men om alla bara hade hållit sig i sina bilar hade det inte varit något problem som jag ser det! Man ska alltid hålla ett visst avstånd till andra människor, pandemi eller inte! Det bästa var att en Systemlakej(farbror blå) fick sig en smäll!”, skriver användaren Slipsen.

En annan NMR-anhängare tycker att raggarna borde ha varit fler än 600 personer.

”Borde varit betydligt fler. 600 bilar ska det ha varit.”, skriver användaren Thor.

Faksimil Nordfront

Stöd röd alternativmedia – bjud på en kopp kaffe! ☕☕☕ Swisha en tia eller valfri slant till “0720201984” och märk din gåva med “kaffe”! 👍 Betalningsmottagare k.fredriksson.

Magnus Karlsson
redaktionen@aktuelltfokus.se