UTRIKES

Nordiska Motståndsrörelsen angriper pappan till mördad antinazist – smutskastar offret för att han var fattig

smrHÖGERVÅLDET| Nordiska Motståndsrörelsen (NMR) har nu kommenterat organisationens dödsmisshandel av den 28-åriga antinazisten Jimi Joonas Karttunen. Enligt den terrorutövande naziströrelsen är det okej att döda människor om någon väljer att protestera mot nazismen.

När NMR kommenterar organisationens senaste dödsvåld passar organisationen även på att smäda offrets pappa. Nordiska Motståndsrörelsen kallar honom bland annat för skamfylld och försöker måla upp bilden av att pappan utnyttjar sin sons död i politiskt syfte.

Smutskastar dödsoffret för att han var fattig
NMR nöjer sig inte med att angripa offrets pappa, i uttalandet gör NMR även sitt bästa för att smutskasta Jimi Joonas Karttunen. NMR beskriver bland annat hur Karttunen ingick i ett gäng när han dödades av organisationens medlemmar. För att försöka rättfärdiga dödsmisshandeln påstår NMR att det så kallade gänget hade spottat mot NMR-medlemmarna.

Nordiska Motståndsrörelsen försöker även misskreditera och utmåla Jimi Joonas Karttunen som farlig på grund av att Karttunen tidigare uttryckt sin ilska över försämringarna i välfärden publikt på Facebook under en period när han var fattig.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

2 kommentarer

2 Comments

  1. Kemal

    2016-09-20 den 10:09

    Detta är precis det som väntar många andra om de som gick på \”Livets Hårda Skola\” för bestämma.

  2. Ann-Catrin Göthlin

    2016-09-20 den 08:56

    Är detta Sverige? Är detta \”svenska värderingar?\” Detta är åt helvete!

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upp