Kontakta oss

INRIKES

Nu portas NMR-nazisterna från Ludvikas pizzerior

Publicerat

den

LUDVIKA NMR-nazister som är sugna på pizza kan räkna med att förbli hungriga. Åtminstone om dom befinner sig i Ludvika. Nu har NMR-nazisterna börjat portade från pizzeriorna i kommunen.

Efter Nordiska Motståndsrörelsens hatdemonstrationer i Ludvika har många ludvikabor tröttnat på den nazistiska våldssakten. Bland dem som har tröttnat på nazisterna återfinns bland annat pizzeria Titanic. Efter i NMR:s provokationer mot arbetarrörelsen på 1 maj fick pizzerian nog och bestämde sig för att porta nazisterna. Enligt pizzerian sattes policyn i verket redan samma dag efter att en NMR-nazist ringt in en beställning. När nazisten kom in i pizzerian för att hämta sin mat slutade det med att han fick gå hem tomhänt istället.

På Facebook skriver pizzerian att de strävar efter frihet och respekt och att dem själva väljer vilka de portar. ”Att se en NMR medlem som ringt in och beställt via telefon, kommer in för att hämta sin pizza. Med en sån attityd och så provocerade inför familjer. Tyvärr blev de ingen pizza hem. Vi väljer vilka vi portar.” skriver pizzeria Titanic.

Maria Johansson
maria.johansson@aktuelltfokus.se