Kontakta oss

NOTISER

Ny vd för skandalomsusade Solresor

Publicerat

den

solresor

INRIKES | Primera Travel Group, som äger företaget Solresor i Sverige har bytt VD. Det skandalomsusade företaget meddelar att den nya verkställande direktören Christian Nissen tillträdde den nya tjänsten igår den 3 juni.

Enligt Solresor ska Christian Nissens uppgifter bland annat bestå av att leda Solresors arbete för att ”utveckla ett bredare produktutbud med utökade bokningsmöjligheter”, skriver man i ett pressmeddelande.

I samma pressmeddelande skriver man även att Nissen ska fortsätta arbetet med att integrera Solresor med Primera och övriga researrangörer i koncernen. Christian Nissen efterträder Anders Hagert som hade posten sedan 2007.

Kritiserat företag

Primera Travel Group har fått utstå kraftig kritik den senaste tiden. Senast idag den 4 juni kunde Aktuellt Fokus presentera en intervju med en före detta anställd inom koncernen som menar på att företagets arbetsmiljö för de anställda har gått så långt att det går ut över passagernas säkerhet. Företaget har även kritiserats för lönedumpning och att man medvetet väljer att smita undan socialt ansvar.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se